Headlines News :
Home » , » Rastanak Zvezde i Jovanovića?

Rastanak Zvezde i Jovanovića?

Written By maxtv on недеља, 14. април 2013. | 21:25


O statusu Milana Jovanovića na Marakani sve će se znati u ponedeljak. Jovanović je uhapšen u subotu zbog remećenja javnog reda i mira i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti.
Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak će doneti odluku o sudbini crnogorskog reprezentativca Milana Jovanovića, koji je u subotu ujutro bio priveden zbog napada na policajca.
Milan-Jovanovic1.jpg
Jovanović je uhapšen u subotu rano ujutro zbog remećenja javnog reda i mira i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti, pošto je prvo flašom razbio šoferšajbnu automobila, a potom i udario policajca koji je došao da interveniše.
Kako je izjavio sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović, posle razgovora sa Jovanovićem, on mu je preneo da želi da napusti klub.
"Razgovarali smo, Jovanović mi je rekao da je doneo odluku i da želi raskid ugovora. Nije negirao krivicu, ali smatra se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice", rekao je Stojadinović za Novosti.
Sednica Upravnog odbora zakazana je za sutra od 18 sati, a Jovanović će prethodno imati sastanak i sa trenerom Rikardom Sa Pintom.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger