Headlines News :
Home » , » Crnogorski centri strah i trepet NBA lige

Crnogorski centri strah i trepet NBA lige

Written By maxtv on недеља, 14. април 2013. | 12:51


Iako je Orlando izgubio od Bostona, Nikola Vučević, drugi skakač NBA lige, ponovo je stigao do dabl-dabl učinka. Milvoki poražen od Šarlota, Klipersi bolji od Memfisa, verovatnog protivnika u plej-ofu.
U noći između subote i nedelje odigrane su četiri utakmice u NBA ligi. Pobede su zabeležile ekipe Bostona, Minesote, Los Anđeles Klipersa i Šarlota.
Ekipa iz Masačusetsa bila je bolja od Orlanda rezultatom 120:88, dok su Bobketsi slavili u Milvokiju sa 95:85.
Minesota je, bez povređenog Nikole Pekovića, pobedila Finiks sa 105-93, dok su Klipersi slavili protiv tvrdog Memfisa sa 91-87.
Boston je pobedom osigurao sedmo mesto na Istoku. Teško je izdvojiti najboljeg u ekipi Seltiksa, pošto su čak sedmorica košarkaša imala dvocifren učinak - Li 20, Grin 17, Kraford 16, Bas, Garnet i Bredli po 14 i Pol Pirs 12 poena. Sa druge strane, Heris je postigao 22 poena uz šest skokova, dok je Crnogorac Nikola Vučević imao još jedan dabl-dabl (16 poena i 12 skokova).
Najefikasniji na utakmici Klipersa i Grizlisa, ekipa koje će se po svoj prilici sastati i u plej-ofu, bio je Deandre Džordan sa 16 opena. Kris Pol pridodao je 12 poena.
Minesota je pobedila Sanse i bez povređenog Nikole Pekovića u meču dva tima koja su se oprostila od plej-ofa nedugo posle Božića. Briljirao je plejmejker reprezentacije Španije, Riki Rubio, koji je zabeležio dabl-dabl učinak od 24 poena i 10 asistencija.
Milvoki je izgubio i svoj četvrti meč i tako sasvim sigurno sebi obezbedio osmu poziciju pred odlazak u plej-of. Najbolji u ekipi Šarlota, ali i na utakmici, bio je Kemba Voker sa 21 poenom.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger