Headlines News :
Home » , » Tvrđava na Banjici

Tvrđava na Banjici

Written By maxtv on понедељак, 8. април 2013. | 20:41


Rad nije poražen na na Banjici punih godinu dana! "Banjički azuri" ove sezone na svom terenu zabeležili šest pobeda i dva nerešena rezultata.
Fudbaleri Rada nisu izgubili na svom stadionu na Banjici punih godinu dana, a kapiten tima Uroš Vitas kazao je da želi da odbrana nastavi u istom stilu, ali i da popravi utisak izdanja u Jagodini.
Rad2.jpg
Rad je poslednji put izgubio na Banjici 14. aprila 2012. godine, kada je Spartak iz Subotice slavio sa 2:1. "Banjički azuri" su ove sezone na Banjici zabeležili šest pobeda i dva nerešena rezultata. 
"Građevinari" su pretrpeli poraz od Partizana 20. oktobra u devetom kolu, ali su tada igrali na stadionu Obilića na Vračaru, koji banjička publika bojkotuje.
"Isključivo smo koncentrisani na sledeće dve utakmice, protiv Spartaka i OFK Beograda. Želimo da popravimo utisak iz Jagodine (0:3)... Jasno je da je odbrana bila na nivou do sada kod kuće i želimo da u sledeća dva meča nastavimo taj trend. Poštujemo rivale, ali želimo da se iskupimo navijačima i da ponovo budemo kandidati za vodeća mesta na tabeli", rekao je Vitas.
Rad je poslednji put na Banjici primio gol 3. novembra, kada je odigrao sa Vojvodinom 1:1. "Građevinari" cele sezone na Banjici nisu primili gol iz igre.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger