Headlines News :
Home » , » Lučić počeo da trenira

Lučić počeo da trenira

Written By maxtv on понедељак, 8. април 2013. | 17:48


Kapiten Partizana Vladimir Lučić imao prvi trening posle povrede. U četvrtak će početi da radi sa ekipom, za koju je ocenio da igra sve bolje.
Kapiten Partizana povređen je više od 10 dana, zbog čega nije igrao u prva tri kola Superlige.  
Lucic1.jpg
"Imao sam danas prvi trening, radim još individualno, a od četvrtka počinjem sa ekipom. Leđa su sada mnogo bolje. Mišići su se opustili i u dobrom su stanju...Još boli i očekujem da će tako biti u narednom periodu, ali u granicama koje mogu da kontrolišem i da treniram", rekao je Lučić grupi novinara u Beogradu. On je objasnio da se nije povredio u konkretnom trenutku i da povređu leđa nije izazvalo ništa specifično.
"Imali smo slobodno pre podne, pojavio mi se bol koji se samo pojačavao. Večernji trening nisam uspeo da završim i od tada sam na terapiji", rekao je krilni košarkaš.
Partizan igra odlično u Superligi. Pre početka tog takmičenja, ekipu je napustio Dru Gordon, a u prošlom meču nije bilo suspendovanog Davisa Bertansa. Uprkos svemu, crno-beli su ubeležili sve tri pobede i igrali sigurno.
Lucic2.jpg
"Odlično igraju, mnogo bolje nego kad sam ja bio tu", rekao je Lučić i nasmejao novinare. "Bez sve šale, igraju izvanredno. Pobeda u derbiju je podigla samopouzdanje pojedinaca i ekipe. Nadam se da će nastaviti da igraju ovako dobro i da će Bertansov povratak i kasnije moj podići formu i partije ekipe", rekao je Lučić.
U Superligi su se istakli i Nemanja Gordić i Žofre Lovernj, a ceo tim je nadoknadio odsustvo povređenih i suspendovanih.
"Dubina ekipe je vrlo važna, pokazuje koliki kvalitet imamo i koliko nam je 'dugačka klupa'...No, najvažniji period tek predstoji i čekaju nas najvažnije utakmice", rekao je Lučić.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger