Headlines News :
Home » , » Bane Ivanovic: Umor nije izgovor

Bane Ivanovic: Umor nije izgovor

Written By maxtv on понедељак, 8. април 2013. | 17:51


Umor i "gust" raspored utakmica ne smeju da budu opravdanje za eventualna slaba izdanja. Svaki meč mora da se odigra kao da je finale, rekao je Bane Ivanović. Zahvaljujući njemu "plavci" ponovo na trećem mestu.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, strelac pobedonosnog gola za Čelsi na meču sa Sanderlendom, rekao je danas da umor i "gust" raspored utakmica ne mogu da budu opravdanje za eventualna slaba izdanja londonskog tima.
Bane2.jpg
Ivanović je juče petom zatresao mrežu Sanderlenda u 55. minutu za trijumf od 2:1, zahvaljujući kojem su "plavci" ponovo preuzeli treće mesto na tabeli Premijer lige.
"Video sam da lopta dolazi, pokušao sam da reagujem najbolje što mogu i iskontrolišem sitauciju. Na kraju je lopta završila u mreži i srećan sam zbog toga", kazao je Ivanović za klupski sajt.
Ivanoviću je to bio sedmi gol u sezoni, a peti u prvenstvu, što je njegov najbolji golgeterski učinak na Stamford Bridžu.
"Uopšte ne razmišljam o tome. Svi golovi na meču sa Sanderlendom su, na neki način, bili čudni. Ipak, najvažnija su tri boda. Imamo još dosta utakmica do kraja sezone i moramo svakoj da pristupimo maksimalno ozbiljno i da se borimo za rezultat", istakao je Ivanović.
Bane4.jpg
Fudbalere Čelsija već u četvrtak očekuje revanš meč četvrtfinala Lige Evrope sa ruskim Rubinom u Moskvi. U prvoj utakmici Čelsi je prošle nedelje u Londonu slavio sa 3:1.
"U ovom delu sezone broj utakmica zaista ne može da bude izgovor za ekipu. Svaki meč moramo da odigramo kao da je finale. Važno je da nastavimo u pobedničkom ritmu", zaključio je Ivanović.
Priliku da osvoji još jedan trofej ekipa Čelsija imaće i u engleskom FA kupu, pošto u polufinalu "plavci" igraju protiv Mančester Sitija.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger