Headlines News :
Home » , » Srpski veslači uspešni u Italiji

Srpski veslači uspešni u Italiji

Written By maxtv on субота, 20. април 2013. | 14:02


Srpski dvojac bez kormilara u sastavu Nikola Stojić i Nenad Beđik osvojio je danas zlatnu medalju na međunarodnoj regati "Memorial Paolo D'aloja" u Italiji. I ostali naši takmičari bili su uspešni.
Dvojac u sastavu Stojić/Beđik osvojio je prvo mesto i zlatnu medanju na međunardonoj regati u Italiji pod nazivom ''Memorial Paolo D'aloja". Dobre rezultate ostvarili su i ostali naši veslači.
Stojic i Bedjik.jpg
U finalu ove discipline Srbija je imala četiri čamca, a Stojić i Nenad Beđik su bili najbrži i trku završili za šest minuta, 40 sekundi i 51 stotinku.
Njih dvojica su za tri sekunde bili brži od Miloša Vasića i Radoja Derića, koji su osvojili srebro. Treća je bila posada Italije koju su činili De Vita i Palmisano,koja je osvojila brozanu medalju sa samo 45 stotinki prednosti u odnosu na Miljana Vukovića i Veselina Savića koji su bili četvrti.
"Trijumf Stojića i Beđika je bio očekivan i samo su potvrdili klasu i trenutnu formu. Prijatno su iznenadili Vasić i Derić koji su osvojili srebrnu medalju. Njih dvojica su samo nedelju dana pošto su u Zagrebu veslali u skulovima seli u dvojac bez kormilara i sa samo
pet dana priprema uspeli su da naprave odličan rezultat", rekao je selektor veslačke reprezentacije Nebojša Ilić.
On je istakao da je zadovoljan i nastupom Vukovića i Savića, kao i da su jedino podbacili Miloš Tomić i Goran Jagar, koji su prošli kroz cilj poslednji.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger