Headlines News :
Home » , » Nole i Rafa u finalu

Nole i Rafa u finalu

Written By maxtv on субота, 20. април 2013. | 17:15


U finalu mastersa u Monte Karlu sastaće se Novak Đoković i Rafa Nadal. Prvi reket sveta savladao Italijana Fabija Fonjinija 6:2, 6:1. Nadal bolji Francuza Tsonge sa 6:3, 7:6.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1). Novak će se u nedelju u finalu sastati sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je ranije pobedio Žoa Vilfreda Tsongu.
Novak-Djokovic2.jpg
Srpski teniser sigurno je odigrao prvi set i Italijanu nije dozvolio nijednu priliku za brejk. Đoković je odmah u drugom gemu oduzeo servis Fonjiniju, da bi sigurnu igru potvrdio i u osmom gemu kada je posle manje od pola sata igre još jednom oduzeo servis Italijanu i dobio prvi set sa 6:2.
Naš teniser je u istom ritmu počeo i drugi set i vrlo brzo poveo sa 3:0, oduzevši Fonjiniju servis u drugom gemu. Trenutno 32. teniser sveta nije imao do kraja seta šanse protiv Đokovića, koji je sigurnom igrom još jednom oduzeo servis Italijanu i poveo sa 5:1.
Novak-Djokovic3.jpg
U narednom gemu, Đoković je iskoristio prvu meč loptu i posle samo 52 minuta igre plasirao se u finale turnira u Monte Karlu.
Turnir u Monte Karlu igra se za ukupan nagradni fond od 2,99 miliona evra.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger