Headlines News :
Home » , » Sigurna pobeda Partizana

Sigurna pobeda Partizana

Written By maxtv on субота, 20. април 2013. | 21:09


Partizan rutinski savladao ekipu Rada sa 2:0 i pobegao Zvezdi na sedam bodova prednosti. Crveno-beli svoj meč igraju u nedelju u Borči. OFK Beograd i Donji Srem zabeležili pobede, dok je Vojvodina u Kuli odigrala bez golova, u prvim mečevima 24. kola fudbalske Superlige.
Fudbaleri Partizana savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Rada sa 2:0, a 18. pobedom ove sezone i sa utakmicom više na čelu tabele ponovo imaju sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.
Partizan-Rad2.jpg
Oko 10.000 gledalaca prisustvovalo je mnogo boljoj igri crno-belih nego na prethodnom meču u Ivanjici. Kapiten Saša Ilić dirigovao je akcijama i uspešno povezivao redove, a još jednom se pokazalo koliko znači ekipi.
Zaslužena pobeda osigurana je već nakon prvog dela susreta, kada su postignuta oba gola.
Prvo je Saša Ilić zatresao mrežu rivala u osmom minutu, da bi konačan rezultat meča u 41. minutu postavio Nemanja Kojić, nekadašnji napadač upravo tima sa Banjice.
Partizan-Rad1.jpg
"Građevinari" su u nastavku zaigrali nešto agresivnije, medjutim, nisu uspeli da probiju bedem domaćina i dođu do barem počasnog pogotka.
Donji Srem blizu opstanka
Fudbaleri Donjeg Srema napravli su krupan korak ka opstanku u Superligi Srbije pošto su danas u Novom Sadu savladali direktnog konkurenta, ekipu kragujevačkog Radničkog sa 2:0.
Donji Srem.jpg
U prvom delu utakmice 24. kola nije bilo golova, ali su domaćini zaigrali angažovano u nastavku i zasluženo izborili dragocenu pobedu. Kragujevčani su pretrpeli čak 11. poraz ove sezone, pa su ostali pretposlednji na tabeli.
OFK Beograd je na Karaburmi zabeležio minimalnu pobedu protiv Novog Pazara (1:0), dok su u Kuli Hajduk i Vojvodina odigrali bez golova.
Današnji rezultati:
Donji Srem - Radnički Kragujevac 2:0 (Janković 51, Damjanović 64)
Hajduk - Vojvodina 0:0
OFK Beograd - Novi Pazar 1:0 (Jovanović 74)
Partizan - Rad 2:0 (Ilić 8, Kojić 41)
Sutra u 16 sati počinju mečevi Sloboda - Javor, BSK - Crvena zvezda, Jagodina - Radnički Niš i Spartak - Smederevo.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger