Headlines News :
Home » , » Igor Rakočević: Ne volim poraze ni u šahu!

Igor Rakočević: Ne volim poraze ni u šahu!

Written By maxtv on субота, 20. април 2013. | 12:10


Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević rekao je danas da crveno-beli moraju što pre da zaborave na neplanirane poraze u domaćem prvenstvu i okrenu se završnom turniru Jadranske lige u Laktašima.
Košarkaš i kapiten crveno-belih, Igor Rakočević, rekao je da ekipa mora što pre da zaboravi na kikseve iz domaćeg šampionata, da se adapitira na nastale promene i pažnju usmeri ka fajnal-foru ABA lige.
Rakocevic.jpg
"Prethodnih dana desile su se neke nepredviđene stvari. Izgubili smo utakmice u kojima smo bili favoriti, promenili smo trenera, ali mi moramo da gledamo napred. Dogodile su se određene promene i sada svi treba da se prilagodimo na sve to. Najvažnije je da treniramo veoma kvalitetno, sa velikom motivacijom i koncentracijom. Svesni smo šta nas čeka u Laktašima i svi smo maksimalno posvećeni tome", rekao je Rakočević za klupski sajt.
On je dodao su mu porazi protiv Metalca i Mega Vizure izuzetno teško pali.

"Niko ne želi trijumf više od nas igrača, direktnih učesnika na terenu. Zato i poraze najteže preživljavamo. Ja ne volim da gubim ni u šahu, a kamoli na košarkaškom terenu gde sam proveo ceo život. Mislim da smo iz ta dva neočekivana poraza izvukli pouke i da sada treba potpuno da se fokusrimao samo na ono što je ipred nas", poručio je Rakočević.

Kapiten Crvene zvezde istakao je da je u ovom trenuku nezahvalno prognozirati ishod polufinalnog meča protiv Radničkog iz Kragujevca.

"Sistem takmičenja je takav, igra se po jedna utakmica i može svašta da se desi. Iskreno verujem da imamo kvalitet i snagu da pobedimo Radnički i plasiramo se u Evroligu. I oni su kao i mi u dosta slabijoj formi u poslednje vreme. Malo ko je to mogao da predvidi, međutim, ta polufinalna utakmica može mnogo toga da promeni, jer ko pobedi dobiće značajan zamajac što u velikoj meri može da promeni dalji tok sezone", konstatovao je trostruki osvajač prestižne nagrade Alfonso Ford za najboljeg strelca Evrolige.

Rakočević je trenutno na drugom mestu najboljih košgetera Superlige gde je u dosadašnjih šest kola prosečno postizao 16,6 poena.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger