Headlines News :
Home » , » Radnički odbio Jagodince

Radnički odbio Jagodince

Written By maxtv on понедељак, 15. април 2013. | 17:26


Zajednica Super lige zvanično je obavestila fudbalski klub Jagodinu da Radnički iz Niša ne prihvata odlaganje meča za jedan dan, rekao je generalni sekretar FK Jagodina Slavko Gajin. Nišlije demantuju da nisu želeli dogovor.
Jagodina treba u sedam dana da odigra tri utakmice, kada je čeka važna utakmica protiv Javora u Kupu, pa je uputila zahtev Zajednici Super lige da se susret sa narednim protivnikom u prvenstvu Radničkim iz Niša pomeri za jedan dan, da se umesto u subotu 20. aprila, odigra u nedelju.
Slavko-Gajin.jpg
"Interesantna i čudna odluka rukovodstva Radničkog sa kojima imamo veoma dobre odnose. Oni su kao domaćini u prvom kolu igrali na našem stadionu, bez bilo kakve nadoknade. Očekivali smo da će uslišiti naš zahtev jer klubovi Super lige u ovakvim situacijama su do sada izlazili jedni drugima u susret. Izgleda, ipak, da neko mora da napravi presedan", rekao je Gajin 
Utakmica 24. kola Super lige između Jagodine i Radničkog iz Niša igraće se u subotu u 16.00, a revanš susret polufinala Kupa Srbije protiv Javora iz Ivanjice u sredu u 20.00.

Nišlije demantuju Gajina
Fudbalski klub Radnički iz Niša demantovao je danas tvrdnje potpredsednika Jagodine Slavka Gajina da ekipa sa Čaira nije bila spremna da za jedan dan odloži prvenstvenu utakmicu zbog obaveza tog kluba u polufinalu nacionalnog kupa.
Radnicki.jpg
"Rukovodstvo Radničkog iznenađeno je izjavom generalnog sekretara Jagodine znajući da su do sada klubovi imali odličnu saradnju i dobre odnose. Naime, dopis sa molbom za odlaganje utakmice u niški klub je stigao u petak, 12. aprila i dogovor je bio da se predsednik Jagodine Goran Milanović čuje sa rukovodstvom Radničkog zbog određivanja termina odigravanja utakmice. To se, međutim, nije dogodilo, a uprava Radničkog je bila spremna za kompromis", navodi se u saopštenju Nišlija.
Radnički je demantovao i da su Nišlije u jesenjem delu sezone igrale kao domaćini u Jagodini bez nadoknade, dok se renovirao stadion Čair.
"Radnički ne želi da naruši prijateljske odnose sa Jagodinom i zato čudi izjava gospodina Gajina jer nema razloga da se šteti dobroj saradnji ova dva kluba", dodaje se u saopštenje.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger