Headlines News :
Home » , » Savez uz Mihajlovića

Savez uz Mihajlovića

Written By maxtv on понедељак, 15. април 2013. | 21:27


Fudbalski savez Srbije pružio jednoglasnu pordšku selektoru Siniši Mahajloviću do završetka tekućeg ciklusa kvalifikacija. Očekivanja su bila veća, ali postoji zadovoljstvo zbog ispunjavanja dela predstavljenog selektorskog programa, u domenu podmlađivanja tima.
Fudbalski savez Srbije pružio je jednoglasnu podršku selektoru Siniši Mahajloviću do završetka tekućeg ciklusa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine. 
Sinisa-MIhajlovic.jpg
Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS naglašeno je da postoji zadovoljstvo zbog ispunjavanja dela predstavljenog selektorskog programa, u domenu podmlađivanja tima.
Zaključeno je da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta A tima bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ.
FSS očekuje detaljnu stručnu analizu od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice reprezentacije, tako i na kraju ciklusa kvalifikacija. 
Dogovoreno je i da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera za igrače, a pre svega na utakmicama mlađih kategorija, kao i da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova. 
Stručnom odboru je naloženo da Izvršnom odboru predloži po trojicu kandidata za popunjavanje mesta selektora mlađih kategorija, kao i formiranje liste uslova koje svaki kandidat mora da ispunjva. 
Sinisa-Mihajlovic6.jpg
Insistira se, između ostalog, na posedovanju profi-licence, bogatom iskustvu (pet godina rada u klubovima Superlige ili Prve lige Srbije). 
U domenu pružanja pomoći, FSS će donirati 500.000 dinara za dvogodišnju Ljubicu Adamić, kojoj je neophodna transplatacija srca. 
Takođe, pomoć od 100.000 dinara dobiće nekadašnji fudbaler Srđan Šakotić, koji je doživeo tešku povredu u saobraćajnoj nesreći, a na zahtev dnevnog lista "Politika" FSS se uključuje u akciju povratka spomenika Milutincu, nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje, iznosom od 70.000 dinara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger