Headlines News :
Home » , » Rakočević: Moramo da se stabilizujemo

Rakočević: Moramo da se stabilizujemo

Written By maxtv on понедељак, 15. април 2013. | 13:28


Jedan od najboljih igrača Evrope u podslednjih deset godina i kapiten Crvene Zvezde, Igor Rakočević, rekao je nakon iznenađujućeg poraza od Mega Vizure da ekipa mora da se stabilizuje što pre i da podigne formu pred fajnal-for ABA lige u Laktašima.
Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević rekao je danas da je ekipa sama kriva za poraz od Mega Vizure u Kruševcu (83:76) i da mora pod hitno da se stabilizuje uoči važnih mečeva koji joj predstoje.
Rakocevic.jpg
"Evidentno je da smo dosta slabo ušli u utakmicu i da smo igrali sporo. Dozvolili smo talentovanim igračima Mega Vizure da se razigraju i naprave osetnu prednost. To im je omogućilo da dođu do dodatnog samopouzdanja, a onda je bilo znatno teže igrati. U drugom poluvremenu smo uspeli da povežemo redove, ali nismo imali snage za potpun preokret. Sada moramo da se skupimo, jer nam predstoji mnogo važan period, da pažljivo analiziramo razloge poraza i izvučemo pouke", izjavio je Rakočević za zvanični sajt kluba.

Crveno-beli posle pet utakmica u Superligi Srbije imaju skor 3-2, a u narednom kolu gostuju poslednjeplasiranom Metalcu iz Valjeva.

Potom sledi pauza uoči finalnog turnira Jadranske lige u Laktašima, gde će Zvezda 25. aprila igrati u polufinalu sa Radničkim iz Kragujevca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger