Headlines News :
Home » , » Zvezda smenila Vukoičića

Zvezda smenila Vukoičića

Written By maxtv on понедељак, 15. април 2013. | 21:08


Crvena zvezda je otpustila trenera Vladu Vukoičića i na njegovo mesto dovela Dejana Radonjića, prenose domaći mediji. Rukovodstvo kluba nezadovoljno lošom formom ekipe u proteklom periodu, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Mega Vizure u Kruševcu.
Kako prenose domaći mediji, Crvena zvezda Telekom je smenila Vladu Vukoičića i za novog trenera postavila Dejana Radonjića.
zvezda.jpg
Deset dana pred finalni turnir ABA lige u Laktašima uprava Zvezde se odlučila da drastičnim metodama prodrma ekipu koja već određeni period ne igra na prepoznatljivom nivou.
Uprava kluba sa Malog Kalemegdana posegla je za promenom na klupi nakon loših partija u Superligi Srbije - poraza od Partizana pred svojim navijačima, tesnog trijumfa protiv Radničkog i konačno posle neuspeha u Kruševcu prošlog vikenda protiv Mega Vizure.
Vukoičić je u oktobru preuzeo ekipu nakon očajnog starta sezone i, nakon dva poraza u tri utakmice, ipak uspeo da napravi seriju dobrih rezultata u ABA ligi i Evrokupu. Crvena zvezda je, da podsetimo, uspela da savlada večitog rivala tri puta zaredom.
Nakon sedam sušnih sezona osvojen je i trofej - Kup Radivoja Koraća.
zvezda 2.jpg
Dejan Radonjić
Dejan Radnjić je dugi niz godina uspešno vodio podgoričku Budućnost. Ove sezone sa Podgoričanima je stigao do četvrtfinala Evrokupa. Zbog boljeg međusobnog skora, umesto ekipe iz crnogorske prestonice, na fajnalfor regionale lige otišao je Partizan.
Pre dve godine predvodio je Crnu Goru na Evropskom prvenstvu. Prošlog leta, kada je Svetislav Pešić otišao iz Crvene zvezde, Radonjić je navodno vrlo ozbiljno figurirao kao njegov naslednik.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger