Headlines News :
Home » , » Zvezda protiv "ugrađivanja" menadžera

Zvezda protiv "ugrađivanja" menadžera

Written By maxtv on четвртак, 28. март 2013. | 21:10


Nova uprava Crvene zvezde odlučna je da zavede red na Marakani. Potpredsednik „crveno-belih" Slaviša Kokeza rekao je da ubuduće za Zvezdu neće igrati fudbaleri čiji su ugovori štetni po klub, mislivši menadžere koji su se ugradili u buduće transfere igrača.
U Crvenoj zvezdi će se ubuduće drugačije poslovati, makar kada je u pitanju kupovina fudbalera. Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza rekao je da je postignuta saglasnost da se stane na put štetnim ugovorima koje igrači imaju sa klubom i koji su sklapani u prethodnom periodu.
Zvezda.jpg
Ubuduće bez "ugrađivanja" menadžera u buduće transfere
„Jednostavno, stav Zvezde je da ubuduće ne igraju fudbaleri čiji su ugovori štetni po klub", rekao je Kokeza u razgovoru za Mondo.
Potpredsednik kluba sa Marakane je rekao da u ovom trenutku Bajković, Duada i Garido nemaju šteta ugovor sa klubom, i kao i mlađi fudbaleri.
„Nijedan menadžer ni agencija neće živeti na grbači kluba. Ne može se dozvoliti da smo nekoga platili 400 ili 500 hiljada evra, i da moramo da dodamo još 40 odsto od buduće prodaje igrača. To ne postoji nigde", poručio je Kokeza dodavši da mu je žao fudalera koji nisu krivi za trenutno stanje.
„Već sada mogu da kaže, da će svi koji pristanu na procenat od 20 odsto dobiti novac istog sekunda kada taj igrač bude prodat. Za ostale ćemo videti", navodi potpredsednik Zvezde.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger