Headlines News :
Home » , » Jeca u polufinalu

Jeca u polufinalu

Written By maxtv on четвртак, 28. март 2013. | 03:35


Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Majamiju savladavši Italijanku Robertu Vinči sa 2:1 po setovima 6:4, 6:7 (6:8), 6:3. U polufinalu je očekuje borba sa Ruskinjom Marijom Šarapovom.
Jelena dokazal da se nalazi u odličnoj formi. Plasmanom u polufinale mastersa u Majamiju dobila je na samopouzdanju. Iz meča u meč deluje sve sigurnije. Videćemo šta može potiv Šarapove u borbi za finale. Vinči pružila veliki otpor, osvojila set, ipak Jankovićeva uspeva da dobije treći i stigne do važne pobede, posle 2 sata i 33 minuta igre.
Jelena-M1.jpg
Italijanka je bolje otvorila meč uz jedan brejk stiže do 2:0. Jelena se budi, uzvraća istom mero, 2:2. Potom naša teniserka uspeva da oduzme servis protivnice, ipak Vinči vraća brejk, novo izjednačenje 4:4. Jelena ponovo koristi svoju šansu na servis protivnice, potom je sigurna na svoj servis za 6:4 u prvom setu.
Jelena-M1.jpg
U drugom setu viđena je najveća borba. Ponov je Italijanka vodila sa 2:0, potom i 3:0. Jankovićeva opet uspeva da se vrati i stigne do izjednačenja. Međutim, ponovo gubi svoj servis i omogućava protivnici da servira za set, 5:3. Novi brejk, a potom i novo izjednačenje 5:5. Set je ušao u taj brejk.
Izjednačena borba i u taj-brejku. Ipak Vinči je imala više koncentracije u finišu, koristi svoju drugu set loptu i stiže do izjednačenja u setovima, 8:6 u taj-brejku.
Jelena-M3.jpg
Treći set, preslikan početak prva dva servisa, protivnica vodi sa 2:0. Jelena preokreće, i uz dva brejka, dolazi do vođstva od 5:2. Zatim rutinski privodi set kraju za konačnih 6:3 u drugom setu.
Protivnica našoj Jeleni Janković u polufinalu Majamija je Ruskinja Marija Šarapova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger