Headlines News :
Home » , » Jelena bez finala Majamija

Jelena bez finala Majamija

Written By maxtv on четвртак, 28. март 2013. | 21:29


Sprska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale masters turnira u Majamiju, pošto je izgubila od Marije Šarapove u dva seta, 6:2, 6:1. Jelena Janković je bila 22. nosilac, a ovo joj je najbolji rezultat ove sezone.
Janković je imala samo 15 sati odmora pred meč sa Šarapovom nakon četvrtfinalnog meča protiv Italijanke Vinči. To je verovatno omelo da pruži jači otpor favozovanoj protivnici. Šarapova, koja je treći nosilac turnira, će u finalu igrati sa pobednicom meča Serene Vilijams i Agnješke Radvanske.
Jelena-M1.jpg
Srpska reprezentativka počela je meč agresivno, ali joj to nije pomoglo, zato što je Šarapova igrala skoro bez greške. Jelena Janković je u prvom setu uspela da smanji rezultat sa 3:0 na 3:2, ali to je bilo sve za šta je imala snage.
Sarapova-m1.jpg
Šarapova je potom osvojila tri uzastopna gema i set, a onda je u drugom povela sa 4:0, i tada je već ishod susreta bio jasan. Jelena Janković je uspela da osvoji gem na svoj servis, ali je već na sledećem servis gemu Šarapova okončala meč. Susret je trajao 64. minuta.
Plasmanom u polufinale jelena je osvojila 400 bodova i od ponedeljka će biti 18. na VTA listi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger