Headlines News :
Home » , » Radivojević: Sloboda prioritet

Radivojević: Sloboda prioritet

Written By maxtv on четвртак, 28. март 2013. | 21:42


Počinje Superliga za košarkaše. Crveno-beli u prvom kolu gostuju Slobodi. Ekipa je okrenuta ovom meču, a o večitom derbiju će razmišljati tek posle ovog susreta, izjavio je Vuk Radivojević, dodavši da je njegov tim spremna da se bori za titulu.
Košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević rekao je danas da je ekipa spremna za start prvenstva Srbije protiv Slobode u Užicu i dodao da crveno-beli još ne razmišljaju o večitom derbiju sa Partizanom koji se igra naredna srede.
Zvezda-Seat3.jpg
"Prvi put ove sezone imali smo sedam dana odmora i spremno očekujemo početak četvrtog takmičenja u kojem učestvujemo. Radujem se putu u Užice, prvo jer tamo dugo nisam igrao, a drugo jer znam da će dvorana biti puna i atmosfera sjajna jer u tom gradu imamo mnogo navijača. Naravno očekujem pobedu", rekao je Radivojević na Beogradskom sajmu automobila gde su crveno-beli posetili štand Seata.

On je dodao da ekipa još ne razmišlja o duelu sa večitim rivalom Partizanom. "Ove nedelje nijednom nismo spomenuli Partizan, profesionalci smo i skoncentrisani na naredeni meč. Sedam dana odmora nam je prijalo i sada se okrećemo ubitačnom ritmu sreda-subota", poručio je on.

Na pitanja novinara da li bi radije voleo da Zvezda ove sezone izbori plasman u Evroligu ili postane šampion Srbije, Radivojević je rekao - i jedno i drugo.
Na štandu Seata, osim Radivojevića bili su i Boris Savović, Branko Lazić i Amerikanac Elton Braun.
Prvotimci crveno-belih su potpisivali autograme, fotografisali se sa navijačima, ali i iskoristili priliku da pogledaju najnovije modele automobila.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger