Headlines News :
Home » , » U neugodnoj smo situaciji

U neugodnoj smo situaciji

Written By maxtv on петак, 15. март 2013. | 15:57


Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković kaže da se njegova ekipa nalazi u krizi, ali da to nije prava slika vrednosti tima.
"Nismo projektovali stanje u kojem se nalazimo. Pomalo smo i krizi i atmosfera je opala, ali sve je to sastavni deo fudbala. Potrebno je da smanjimo pritisak koji je oko nas, kako bismo pronašli izlaz iz situacije u kojoj smo trenutno. Znam da smo dobro radili i da uskoro bi trebalo da očekujemo plodove rada", rekao je Milinković za konferenciji za novinare.
Ofk-Beograd-trening-2013..jpg
Milinković je rekao da je Partizan favorit u narednom meču, ali da će njejgov tim pružiti maksimum u toj utakmici.
"Čeka nas višestruki prvak države, ekipa koja deluje ubedljivo u svakom segmentu, koja poseduje visok kvalitet i koja ima dobar start prvenstvene trke. Međutim, to im stavlja i etiketu favorita, tako da je pred nama devedeset minuta i videćemo šta će biti na kraju utakmice", kazao je šef stručnok štaba OFK Beograda.
"OFK Beograd poseduje kvalitet koji će sigurno pokazati, verujem da ćemo igrati bolje i trenutna situacija nije prava slika vrednosti tima. Draž fudbala baš leži u tome, što pozicija vrlo lako može da se preokrene", dodao je on.
Odbrambeni fudbaler OFK Beograda Marko Petković kazao je da njegovu ekipu očekuje težak meč, kao i da je uveren u kvalitet svojih saigrača.
"Volimo velike utakmice. Derbi čekamo spremni i nestrpljivi smo da što pre izađemo iz krize i pokažemo kvalitet. Ova ekipa OFK Beograda je već pokazala da može sve. Partizan poznajemo vrlo dobro, njihovu igru, ali i težinu susreta koji je pred nama. Njihovi igrači poseduju visok kvalitet, ali i ja verujem u nas i našu igru i da će uskoro doći do boljitka", zaključio je Petković.
Ofk-Beograd-trening-2013....jpg
Utakmica 19. kola Super lige između Partizana i OFK Beograda igraće se u 18.00 u nedelju na stadionu u Humskoj.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger