Headlines News :
Home » , » Srbija je spremna za hrvatske navijače

Srbija je spremna za hrvatske navijače

Written By maxtv on петак, 15. март 2013. | 14:50


Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović očekuje dobru utakmicu između Hrvatske i Srbije. On veruje kako izabranici Siniše Mihajlovića neće razočarati.
"Očekujem dobru utakmicu u Zagrebu, za takve mečeve se živi, verujem da nećemo razočarati. Hrvatska ima veoma jaku ekipu, a mi ne smemo da se bavimo stvarima koje nemaju veze sa fudbalom", rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Vermez-trening.jpg
On je dodao da mu je žao što na dvomeču sa Hrvatskom neće biti gostujućih navijača.
"Žao mi je što neće biti srpskih navijača, vreme je da se prestane sa tim. Srbija je vodeća zemlja u regionu, verujem da bi tako trebalo da bude i na ovom planu, da prva dozvoli gostovanja protvničkih navijača sa nacionalnim obeležjima", poručio je Vermezović, koji nije hteo da prognozira rezultat meča u Zagrebu.
Trener crno-belih prokometarisao je i odnos sa selektorom Mihajlovićem, koga je nedavno kritikovao zbog slabe komunikacije oko reprezentativaca u dresu Partizana.
"Mi smo drugari sa Pro licene, svako ima svoj način rada, činjenica je da se ne čujemo, ali tu nema ništa strašno. Nisam protiv Siniše, naprotiv, ja sam jedan od retkih koji ga je branio posle poraza od Makedonije", dodao je Vermezović.
Utakmica A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu između Hrvatske i Srbije igra se 22. marta na Maksimiru.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger