Headlines News :
Home » , » Pobedili smo ih dva puta - možemo i treći

Pobedili smo ih dva puta - možemo i treći

Written By maxtv on петак, 15. март 2013. | 15:10


Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković očekuje pobedu protiv Radničkog u Nišu, koja bi ekipi mnogo značila uoči pauze u prvenstvu.
"Očekuje nas protivnik koga smo u dosadašnjem delu sezone savladali dva puta, jednom u prvenstvu i jednom u Kupu. Oba puta teško smo stigli do pobede, u poslednjim trenucima susreta i posle jurnjave rezultata. Imamo veliki motiv, meč sa Radničkim nam dolazi u dobrom trenutku, pred pauzu zbog reprezentativnih obaveza, odnosno pred dve utakmice u prvenstvu koje igramo na domaćem terenu.
Zvezda-Radnicki-Jankovic.jpg
Svi igrač su zdravi i orni da ostvarimo cilj, a to je pobeda. Ne razmišljamo o uslovima za igru, jer će oni biti isti i za nas i za našeg rivala", istakao je Janković na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde.
On je naglasio da ekipa mnogo teže izlazi na kraj sa slabijim rivalima, što, kako je naveo, znači da se muči sama sa sobom.
"Tri boda iz Niša su primarni cilj. Do sada se ispostavilo da imamo mnogo više problema sa uslovno rečeno slabijim rivalima. To znači da se mi u suštini mučimo sami sa sobom. Radimo na ispravljanju toga, svaka pobeda nam znači na planu samopouzdanja. Očekujem da vrlo brzo dostignemo nivo igre koji smo imali na pripremama, pre svega u odbrani i da kao i u prethodnom kolu, pokušamo i u Nišu da pobedimo bez primljenog gola", poručio je Janković.
Zvezdin ofanzivni desni bek Marko Vešović rekao je da ekipu očekuje teško gostovanje, na teškom terenu, ali da je uveren u novu pobedu.
"U prethodna dva duela Radnički nam je zadao dosta problema, ali verujem da ćemo ponoviti pristup koji smo imali protiv Novog Pazara, da ćemo osvojiti tri boda i reprezentativnu pauzu dočekati i provesti u dobrom raspoloženju", istakao je Vešović.
Zvezda-Pazar3.jpg
Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati na niškom Čairu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger