Headlines News :
Home » , » Trijumfi Javora, Jagodine, Vojvodine...

Trijumfi Javora, Jagodine, Vojvodine...

Written By maxtv on субота, 2. март 2013. | 17:14


U utakmicama 17. kola Jelen Superlige Javor je deklasirao Smederevo, Jagodina je slavila na Karaburmi a Vojvodina je bila bolja od Spartaka. Radnički iz Niša je savladao kulski Hajduk, dok je Novi Pazar bio bolji od Radničkog iz Kragujevca. Sloboda je minimalnim rezultatom pobedila BSK Borču.
Fudbaleri Javora ubedljivo su danas na svom terenu pobedili poslednje plasirano Smederevo sa 4:0, u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Strelci za klub iz Ivanjice bili su Vladimir Radivojević u sedmom minutu, Igor Stojaković u 21, Ifeani Onjilo u 26. i Živorad Mišić u 50. minutu.Smederevo je utakmicu završilo sa igračem manje, jer je u 72. minutu isključen Mladen Živković.
JSL.jpg
Javor je tako došao do 26. boda i sada je šesti na tabeli, dok je Smederevo ostalo na poslednjoj poziciji sa samo osam bodova, pet manje od Radničkog 1923, koji je u gostima poražen od Novog Pazara. Pazarci su trijumfovali sa 1:0 golom Radoša Bulatovića već u drugom minutu.
Fudbaleri Jagodine oporavili su se od ubedljivog poraza u prošlom kolu od Hajduka i u gostima sa 3:1 savladali OFK Beograd. Golove za Jagodinu postigli su Vladimir Ilić u 63. minutu, kapiten Miloš Stojanović u 76. i Milan Đurić u 90. minutu, dok je jedini pogodak za domaćina dao Miljan Škrbić u 90. minutu.
Jagodinci su tako ostali na četvrtom mestu sa 32 boda, iza Vojvodine koja je zadržala treću poziciju pobedom kod kuće nad subotičkim Spartakom.
Vojvodina je povela pogotkom zimskog pojačanja iz Novog Pazara, Envera Alivodića u 23. minutu, a prednost Novosađana uvećao je Aleksandar Katai u 57. minutu. Jedini gol za goste dao je Đorđe Despotović u 61. minutu. Spartak je utakmicu završio sa igračem manje, pošto je njihov štoper Vidak Bratić dobio crveni karton u 74. minutu.
JSL 2.jpg
Pobedu je zabeležila i ekipa Slobode, koja je na svom stadionu u Užicu dobila BSK iz Borče sa 1:0 golom Aleksandra Gojkovića u 34. minutu.
Radnički iz Niša je kod kuće pobedio kulski Hajduk sa 1:0 pogotkom Dalibora Mitrovića u 67. minutu i tako došao do važnog trijumfa u borbi za opstanak.
U preostalim utakmicama 17. kola Partizan večeras u 19.00 dočekuje Donji Srem, dok Rad sutra od 14.00 na stadionu Obilića igra sa Crvenom zvezdom.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger