Headlines News :
Home » , » "Orlovi" zahtevali slatkiše na Maksimiru

"Orlovi" zahtevali slatkiše na Maksimiru

Written By maxtv on субота, 2. март 2013. | 13:03


Kako prenose hrvatski mediji, jedini zahtev srpske ekspedicije uoči duela na Maksimiru jeste da ih u svlačionici na dan utakmice dočeka keks "Domaćica". Isti zahtev, odnosno čežnju za popularnim keksom, izrazili i reprezentativci Makedonije prošle godine.
Kada nacionalni tim Srbije bude gostovao na Maksimiru imaće priliku da iz prve ruke vidi nedavno otvorene i po najvišim standardima izgrađene svlačionice.
Srbija.jpg
Imajući u vidu o kakvom meču je reč, odnosno o svim implikacijama koje sa sobom nosi, hrvatske medije je zanimalo da li ekspedicija Srbije ima neke posebne zahteve za svoje domaćine. Misli se, naravno, o obezbeđenju, hrani, smeštaju.
„Ništa, baš ništa nisu tražili, sve je kao i pre bilo koje druge utakmice. Osim jedne stvari", rekao je direktor stadiona Miljenko Sakoman. Zatim je otkrio o čemu je zapravo reč.
„Zatražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čeka keks 'Domaćica'. Tako da ćemo im osigurati 10-15 kutija te slatke poslastice. Zanimljivo, nisu oni prvi koji su nam došli sa takvim zahtevom, isto su tražili i Makedonci prošle godine. 'Domaćicu', očito, na prostoru bivše Jugoslavije svi obožavaju", istakao je Sakoman za „Jutarnji list".
Ono što posebno ističu hrvatski mediji, a u čemu im se i mi možemo pridružiti, jeste i činjenica da postoji poverenje između predstavnika dva saveza prilikom organizacije. Međusobna sinhronizovanost i redovni kontakti su jedan od preduslova da se ovaj sa sportske strane izuzetno važan susret u tim okvirima i zadrži.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger