Headlines News :
Home » , » Rad za bolji utisak

Rad za bolji utisak

Written By maxtv on субота, 2. март 2013. | 15:16


rener crveno-belih Aleksandar Janković želi, pored pobede, da njegova ekipa pokaže i bolju igru na meču protiv Rada. Janković takođe najavio i promene u samom sastavu ekipe pred meč na Vračaru.
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da poštuje Rad, ali da će njegov tim ići na pobedu u sutrašnjem meču Super lige, kao i da želi da njegovi fudbaleri ostave dobar utisak, a ne samo dobar rezultat.
Jankovic.jpg
"Sledi nam gostovanje protiv rivala koga izuzetno poštujem, koji je neugodan protivnik za nas, jer ni u prvom delu sezone nismo uspeli da ga pobedimo. To ništa ne menja u našim ambicijama, očekujem dobru igru. Sastaćemo se na Vračaru, što je praktično neutralan teren. Jako nam je bitno kako ćemo odigrati, ne samo u smislu rezultata, već i utiska", rekao je Janković novinarima u Beogradu.
"Biće promena. Vraća se Filip Mladenović. Uroša Spajića sam preventivno izveo protiv Javora, jer je već imao žuti karton, a delovalo je da će dobiti i drugi. Što ne mora ništa da znači pred sutra, a i ne znači da onih 11 koji sutra izadju su ti koji će stalno igrati. Svako zna šta se od njega očekuje. Imamo sistem i okosnicu, ali promena će biti", rekao je Janković.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger