Headlines News :
Home » , » Real opet bolji od Barse

Real opet bolji od Barse

Written By maxtv on субота, 2. март 2013. | 18:32


Madriđani po drugi put ove nedelje pobedili najvećeg rivala Barselonu. Real je poveo preko Benzeme, izjednačio je Mesi u 18. minutu. Pobedu "Kraljevskom klubu" obezbedio Ramos u 82. minutu.
Fudbaleri madridskog Reala savladali su danas na domaćem terenu ekipu Barselone sa 2:1 u 26. kolu prvenstva Španije i približili se lideru tabele na 13 bodova.
Real-Barsa2.jpg
"Kraljevski klub" je po drugi put ove nedelje slavio protiv najvećeg rivala. Nakon trijumfa na "Nou Kampu" u revanšu polufinala Kupa kralja Madriđani su bili bolji i tri dana kasnije pred 78.000 gledalaca na "Santjago Bernabeu".
Barselona, bez obolelog trenera Tita Vilanove, potvrdila je drastičan pad forme. Činilo se da su gosti mogli do preokreta kada je Mesi izjednačio rezultat u prvom poluvremenu, međutim, Real je bio na visini zadatka iako je nastupio u kombinovanom sastavu pošto je trener Žoze Murinjo odmarao glavne adute za meč Lige šampiona protiv Mančester Junajteda.
Real-Barsa1.jpg
Real Madrid - Barselona 2:1 (Benzema 6, Ramos 82 - Mesi 18)
Kasnije danas igraju Deportivo La Korunja - Rajo Valjekano, Osasuna - Atletik Bilbao i Valensija - Levante.
Odigrano u petak: Hetafe - Saragosa 2:0.
Sutra se sastaju Granada - Majorka, Espanjol - Valjadolid, Malaga - Atletiko Madrid i Sosijedad - Betis, a u ponedeljak Sevilja - Selta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger