Headlines News :
Home » , » Serija A 29. kolo "Stara Dama" grabi ka tituli

Serija A 29. kolo "Stara Dama" grabi ka tituli

Written By maxtv on недеља, 17. март 2013. | 00:39


Pobedom nad Bolonjom od 2:0 Juventus sigurno korača ka odbrani titule. Katanija ne odustaje od Evrope. Sicilijanci ubedljivo savladali Udineze 3:1. Željko Brkić na golu, Dušan Basta preskočio meč zbog povrede.
Fudbaleri Juventusa pobedili su večeras u gostima ekipu Bolonje sa 2:0 u utakmici 29. kola Serije A i sada imaju 12 bodova više od drugoplasiranog Napolija koji u nedelju dočekuje Atalantu.
Juventus-Bolonja3.jpg
Branilac šampionske titule je otpor domaćina uspeo da slomi tek u drugom poluvremenu, a najzaslužniji za to bio je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić.
On je prvo u 62. minutu zatresao protivničku mrežu, a 12 minuta kasnije asistirao je Klaudiju Markiziju za konačnih 2:0.
Fudbaleri Katanije su na svom terenu ubedljivo pobedili ekipu Udinezea sa 3:1. Ovim trijumfom, 13. u državnom šampionatu, sicilijanska ekipa ostala je u trci za mesto koje vodi u Ligu Evrope sledeće sezone.
Dvostruki strelac za Kataniju bio je Alehandro Gomez u 49. i 67. minutu, a mrežu Udinezea zatresao je i Frančesko Lodi u 71. minutu. Domaćin je od 57. minuta igrao bez isključenog Alesandra Potence. Pogodak za goste postigao je Luis Mjuriel u 81. minutu.
Katanija-Udineze.jpg
Golman srpske reprezentacije Željko Brkić branio je za Udineze, dok je Dušan Basta preskočio ovaj meč zbog povrede.
Rezultati i strelci:
Katanija - Udineze 3:1 (Gomez 49, 67, Lodi 71 - Murijel 81)Bolonja - Juventus 0:2 (Vučinić 62, Markizio 74)
Nedelja: Sijena - Kaljari, Napoli - Atalanta, Peskara - Kjevo, Fiorentina - Đenova, Milan - Palermo, Sampdorija - Inter, Torino - Lacio, Roma - Parma
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger