Headlines News :
Home » , » Vidić: Titule (ni)je naša

Vidić: Titule (ni)je naša

Written By maxtv on недеља, 17. март 2013. | 16:00


Imamo 15 bodova prednosti i ne smemo dozvoliti da se nešto promeni. Titula je u našim rukama, ali ima da se igra još utakmica, a neke na gostovanjima su za nas tradicionalno teške. Ništa još nije gotovo, ali smo u dobroj poziciji, rekao je kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić.
Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je šampionska titula Premijer lige u rukama njegovog kluba, ali da prvenstvo još nije završeno.
Nemanja Vidic.jpg
Kapiten Junajteda poziva na oprez
Mančester junajted je juče pobedio Reding sa 1:0 i uvećao prednost na 15 bodova u odnosu na aktuelog šampiona Engleske Mančester siti, koji je izgubio od Evertona sa 0:2.
"Osvojili smo tri boda, ali ih nismo dobili lako. Želite da pobedite i da na miru igrate za reprezentaciju tokom pauze zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a to smo i uradili", rekao je Vidić za klupsku televiziju.
"Sada možemo da razmišljamo o narednim utakmicama. Imamo 15 bodova prednosti i ne smemo dozvoliti da se nešto promeni. Titula je u našim rukama, ali ima da se igra još utakmica, a neke na gostovanjima su za nas tradicionalno teške. Ništa još nije gotovo, ali smo u dobroj poziciji", dodao je srpski fudbaler.
Siti je prošle godine golovima u sudijskoj nadoknadi vremena osvojio šampionsku titulu, a Vidić je rekao da njegova ekipa to ne bi smela ponovo da dozvoli.
"Ponekad možemo da osetimo da su navijači na tribinama nervozni jer razmišljaju o prošloj sezoni. To ne bismo smeli ponovo da dozvolimo.
U dobroj smo situaciji, trebalo bi da se opustimo i uživamo u fudbalu. Ovo su dobri  renuci za nas", rekao je Vidić.
Fudbalere Mančester junajteda u preostalih devet utakmica očekuju i derbi utakmice protiv Sitija, Čelsija i Arsenala.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger