Headlines News :
Home » , » Ne želimo fajnal-for

Ne želimo fajnal-for

Written By maxtv on уторак, 26. март 2013. | 18:26


Razočaran odnosom čelnika ABA lige, ali i Evrolige, prema njegovom klubu, trener Igokee Dragan Bajić pozvao upravu svog kluba da otkaže organizaciju završnog turnira regionalne lige. Ako ste u mogućnosti otkažite fajnal-for pa neka ga organizuje neki veći klub, neki veći grad, neka veća država, pozvao trener Igokee.
Ovogodišnja sezona u ABA ligi obećavala je da bude najbolja i svakako rezultatski najneizvesnija od osnivanja. Međutim, nerazumljivi potezi čelnika takmičenja zaslužni su za stvaranje atmosfere neizvenosti i, danas se pokazalo, velike frustracije učesnika. Trener Igokee Dragan Bajić javno je pozvao upravu svog kluba, a portal Mondo preneo njegovu izjavu, da otkaže organizaciju završnog turnira u Laktašima.
Igokea.jpg
"Kad je kvalitet i snaga moga tima za predstojeći fajnal for u pitanju koji treba da se igra na našem parketu i uz našu publiku ne plašim se kao trener. Sa ovim timom ne plašim se nijednog protivnika, pogotovo ne u Laktašima, ali se plašim još ožiljaka koji bi sigurno ostavili trajne posledice na sve nas a to nam sigurno nije potrebno jer samo mi znamo kako se osećamo posle svega ovoga. Ako ste u mogućnosti otkažite fajnal-for pa neka ga organizuje neki veći klub, neki veći grad, neka veća država... Bolje da negde odemo kao turisti, jer je došlo vreme da je bolje gubiti i ostati srećan nego pobeđivati i ostati šokiran", piše u Bajićevom pismu upravi kluba.
Dragan Bajić je naglasio da se obraća upravi kluba jer je prema njemu kao treneru, njegovom stručnom štabu i njegovim igračoma načinjena velika nepravda.
Igokea 2.jpg
"Sve ovo što se desilo je jedan veliki šok koji smo doživeli i moji igrači kao sportisti i ja kao trener odnosno sportski radnik. Svi zajedno smo imali sportski motiv, a to je da budemo najbolji jer smo znali šta nam donosi ako smo najbolji. Kao trener ovoga tima najbolje znam koje su njegove mogućnosti i krajnji dometi, smatram da su najbolji što su i pokazali u proteklom periodu. Za to što smo najbolji zna se šta smo dobili - šok kao sportisti i ožiljak koji teško zarasta.", istakao je Bajić.
Završni turnir ABA lige se igra u Laktašima i na programu jeod 25. do 27. aprila, a Igokea će se u polufinalu sastati sa Partizanom. Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger