Headlines News :
Home » , » Bane čeka Posebnog

Bane čeka Posebnog

Written By maxtv on уторак, 26. март 2013. | 18:23


Murinjo se spominje kao mogući naslednik Beniteza na klupi Čelsija, "Dejli Mejl" tvrdi da je dogovor već postignut a Bane Ivanović ne krije oduševljenje mogućom saradnjom sa "Posebnim".
Kapiten reprezentacije Srbije i defanzivac Čelsija Branislav Ivanović izjavio je da bi bio oduševljen kada bi radio sa portugalskim trenerom Žozeom Murinjom.
Bane-Ivanovic1.jpg
Ivanović: Bio bih oduševljen da mi je Murinjo trener
"Smatram da jedan tako veliki klub kakav je Čelsi treba da ima najbolje igrače i trenera. Možda ću jednog dana imati zadovoljstvo da radim sa Murinjom" rekao je Ivanović za televiziju Skaj Sports.
Srpski internacionalac je dodao da "istina, nije pravi trenutak" da se o tome razgovara, ali podseća da je Murinjo sam izjavio da mu je "Čelsi u srcu".
"Sam Murinjo je izjavio da mu je Čelsi u srcu i da ga oseća kao svoju kuću. To je i najvažnije za jedan klub, jer se samo u takvoj atmosferi stvaraju dobri rezultati", rekao je Ivanović koji je u Člesiju od 2008. godine.
Murinjo-Ferguson1.jpg
Povratak u Premijer ligu?
Murinjo se poslednjih dana u engleskoj štampi spominje kao mogući naslednik Rafe Beniteza na klupi Čelsija, a "Dejli Mejl" tvrdi da već postoji dogovor između Čelsija i Murinja o njegovom angažmanu.
Portugalski stručnjak je predvodio Čelsi u periodu od 2004. do 2007, pre nego što je preuzeo Inter - od 2008. do 2010, a potom Real Madrid.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger