Headlines News :
Home » , » Ana stala u osminifinala

Ana stala u osminifinala

Written By maxtv on уторак, 26. март 2013. | 01:32


Ana nije uspela da se plasira u četvrtfinale. Ivanovićeva je izgubila od Italijanke Sare Erani sa 2:1 po setovima 1:6, 6:4, 6:2. Meč je trajao 1 sat i 44 minuta.
Veliki pad u igri u drugom setu sprečio je Anu da stigne do trijumfa u ovom meču. Iako je uspela da se vrati nije imala snage za totalni preokret. Svu snagu izgubila je tada, tako da je protivnica rako rešila treći set u svoju korist.
Ana-m1.jpg
Ana je bolje ušla u meč. U prvom setu Italijanka nije imala rešenja za igru naše teniserke, koja je dominirala terenom i lako osvajala poene. Ivanovićeva je dozvolila protivnici da osvoji samo jedan gem u ovom periodu.
Drugi set, uloge su zamenjene. Sada Erani lako osvaja gemove i brzo stiže do velikih 5:0. Ana konačno "pronalazi" igru u drugom setu. Uspeva da vrati oba brejka i smanji na 5:4. Servirala je za izjednačenje, ali joj Italijanka ponovo oduzima servis, 6:4 u drugom setu. Iako je bila na pragu preokreta Ana nije uspela do kraja da slomi protivnicu.
Ana-m3.jpg
Ivanovićeva kao da se istrošila u drugom setu. Svi njeni napori da treći set reši u svoju korist završili su se na ranom brejku. Erani preuzima inicijativu, ponovo diktira tempo i dobija ovaj set sa 6:2.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger