Headlines News :
Home » , » Džeko "čekirao" kartu za Brazil, Belgija bez greške

Džeko "čekirao" kartu za Brazil, Belgija bez greške

Written By maxtv on субота, 23. март 2013. | 00:44


"Dijamant" sa dva gola ispratio Grke sa Bilinog polja. Ibišević pripomogao. Makedonci nemoćni protiv Azara i drugova. Sunovrat Škotske. Crna Gora, sa igračem manje, slavila u Moldaviji. "Vikend" reprezentativci San Marina razmišljaju da se vrate pravim poslovima, nakon brutalne artiljerijske paljbe "gordog albiona". Finci se "izvukli" protiv Španije.
Edin Džeko nije imao milosti prema Grcima na Bilinom polju. Napadač Mančester sitija postigao je dva gola, a Vedad Ibišević jedan u pobedi nad Grčkom. Gosti su uspeli samo da ublaže poraz, i to u drugom minutu nadoknade meča, kada je Gekas pogodio.
BiH Grcka.jpg
Belgijanci sigurnim koracima grabe ka Mundijalom, bez većih problema su pobedili u gostima Makedoniju, golovima De Brujnea i Azara.
Naredni protivnik Srbije, Škotska, igrala je sasvim solidno protiv Velsa do 72. minuta. Henli je doveo Škote u vođstvo u finišu prvog dela igre. A onda je Snodgras u 72. minutu skrivio penal i dobio drugi žuti karton, što je Vels iskoristio. Remzi je pogodio sa bele tačke, a samo dva minuta kasnije Robson Kanu doneo potpuni preokret,  pobedu Velšanima. 
Da stvari budu gore po Škotsku, Stiven Flečer, najbolji igrač ekipe, iznet je na nosilima, i ne zna se koliko će odsustvovati sa terena. 
Flecer.jpg
Mirko Vučinić je, golom u 78. minutu doneo važnu pobedu Crnoj Gori na gostovanju u Moldaviji, koja je, do samog kraja, imala igrača više od 63. minuta, kada je isključen Peković. Do samog kraja, jer je Gotcan "pocrveneo" u poslednjim sekundama meča.
Nemci, kao po pravilu, nisu ništa kalkulisali u meču sa, ruku na srce, daleko slabijim Kazahstanom. Gece, Miler i Švajnštajger su pogodili za sigurnu pobedu i nova tri boda.
Defanzivac Partizana, Ivan Ivanov, postigao je jedan gol za Bugarsku, u meču sa Maltom.
A Portugal je u poslednjim stotinkama izbegao bruku u Izraelu. Portugal je poveo preko Bruna Alveša već u drugom minutu, ali su borbeni Izraelci preokrenuli rezultat, i vodili sa 3:2 do samog finiša. A onda je Fabio Koentrao u sudijskoj nadoknadi postigao gol za Portugal, i doneo jedan bod timu.
Koentrao.jpg
Holanđani su, poput Nemaca, bili vrlo sigurni protiv Estonije. Van der Vart, van Persi i Šaken su bili precizni, za laku pobedu nad Estoncima.
Ekipa Finske "provukla" se u meču sa favorizovanim Špancima. Serhio Ramos je doneo "furiji" prednost, ali je Puki izjednačio u 79. minutu, i doneo bod reprezentaciji.
Englezi su protutnjali San Marinom, i izrešetali mrežu domaćina. Dva gola je postigao Defo, a po jedan Runi, Lampard, Okslejd-Čemberlen, Jang, Staridž, što je, uz autogol Dela Valea, donelo "gordom albionu" pobedu od 8:0.
England.jpg
 
Rezultati:
Izrael - Portugal 3:3
Bugarska - Malta 6:0
Slovenija - Island 1:2
Kazahstan - Nemačka 0:3
Norveška - Albanija 0:1
Andora - Turska 0:2
Lihtenštajn - Letonija 1:1
Slovačka - Litvanija 1:1
Luksemburg - Azerbejdžan 0:0
Austrija - Farska Ostrva 6:0
Češka - Danska 0:3
Mađarska - Rumunija 2:2
Moldavija - Crna Gora 0:1
Holandija - Estonija 3:0
Španija - Finska 1:1
Švedska - Irska 0:0
Makedonija - Belgija 0:2
Poljska - Ukrajina 1:3
BiH - Grčka 3:1
San Marino Engleska 0:8
Francuska - Gruzija 3:1
Škotska - Vels 1:2
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger