Headlines News :
Home » , » Kolarov: Previše boli greška sa Maksimira

Kolarov: Previše boli greška sa Maksimira

Written By maxtv on субота, 23. март 2013. | 14:51


Za deset godina će mi neko doći i reći ti si onaj zbog koga smo izgubili od Hrvatske, i to mnogo boli, rekao je Aleksandar Kolarov. Nemam objašnjenje za poraz. Imamo at0mosferu, ali neke stvari se prosto nisu poklopile, smatra Kolarov.
Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da mu je poraz od Hrvatske od 2:0 teško pao, kao i to što će ostati upamćen kao jedan od glavnih krivaca za ishod meča u Zagrebu.
Kolarov.jpg
Hrvatska je u vođstvo došla u 23. minutu posle greške Kolarova, koji je loše izveo slobodan udarac na svojoj polovini terena.
"Najviše me boli što će neko za deset godina da dođe i da mi kaže - 'Ti si onaj što je pogrešio i zbog koga smo izgubili protiv Hrvatske'. Nemam objašnjenje za sve ovo, atmosfera u reprezentaciji je prava, ali se neke stvari jednostavno nisu poklopile", rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Sportskom centru u Staroj Pazovi.
Kolarov neće moći da igra za Srbiju u Novom Sadu protiv Škotske zbog parnih žutih kartona, ali je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.
Defanizivac Mančester Sitija priznao je da on i saigrači u prvom poluvremenu ništa nisu pokazali na terenu zagrebačkog Maksimira.
"Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada tražiti ostavke, ali mislim da bi trebalo da krenemo dalje i gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da gledamo i kako drugi rade, Hrvati su stvorili kult reprezentacije i zašto da ne prepišemo od njih nešto što je dobro", dodao je Kolarov.
Narednu utakmicu srpski fudbaleri odigraće u utorak u Novom Sadu protiv selekcije Škotske.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger