Headlines News :
Home » , » Tsonga bolji od Viktora

Tsonga bolji od Viktora

Written By maxtv on субота, 23. март 2013. | 20:50


Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je izgubio od Žo-Vilfrida Tsonge iz Francuske sa 0:2 (6:7, 3:6). Meč je trajao jedan sat i 38 minuta.
Velika borba, naš teniser propustio svoju šansu u prvom setu da stigne do prednosti. Francuz uspeo da se vrati i preokrene rezultat. U nastavku Tsonga uspostavio dominaciju i stigao do trijumfa. Ovo je bio šesti međusobni susret dvojice tenisera, skor je nerešen 3:3.
Troicki.jpg
Viktor je odlično ušao u meč na startu pravi brejk, međutim protivnik uspeva da se vrati i izjednači na 3:3. Troicki ponovo oduzima servis Tsongi i vodi sa 5:4 i servira za set. Francuz usepeva da uzvrati, pa je set rešen u taj-brejku, u kome je protivnik imao više koncentracije i rešio ovaj period u svoju korist sa 8:6.
Drugi set doneo je apsolutnu dominaciju Francuza. Tsonga dolazi do ranog brejka i potom rutiski privodi set kraju. Uz još jedan brejk Tsonga dolazi do konačnih 6:3 u drugom setu.
U narednom kolu francuski teniser igraće sa pobednikom duela između Jarka Nieminena iz Finske i Martina Kližana iz Slovačke.
Nagradni fond turnira je 4.330.625 dolara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger