Headlines News :
Home » , » Prlainović optimista

Prlainović optimista

Written By maxtv on понедељак, 25. март 2013. | 15:48


Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović očekuje neizvesnu i interesantnu utakmicu protiv Segeda, u četvrtfinalu Lige šampiona, ali je optimista po pitanju pobednika.
Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv Segeda u četvrtfinalu Lige šampiona. Prva utakmica na programu je 17. aprila u Mađarskoj, a revanš bi Zvezda trebalo da odigra 30. aprila u Beogradu.
Zvezda-Eger5.jpg
"Očekujem da će biti neizvesno i interesantno, ali optimista sam s obzirom na ono što sam video sinoć (utakmica protiv Radničkog), ali i na poslednjim utakmicama mog tima. Imaćemo šanse i dobro je što se revanš igra na našem bazenu i što ćemo na Tašmajdanu odlučivati o prolazu", rekao je Prlainović novinarima na Beogradskom sajmu.
Prlainović je istakao da je Seged iskusna i ozbiljna ekipa, koja je sa velikim ambicijama ušla u ovu sezonu.
Podsetio je da je taj klub pre tri godine osvojio Len kup, kao i da su ove godine takmičenje u grupnoj fazi završili na prvom mestu, a da su ubedljivo prvi u domaćem šampionatu.
"Imaju kvalitetan sastav sa 10 igrača koji su poslednjih 10 godina standardni i povremeni članovi reprezentacije. Imaju Tamaša Molnara, jednog od najboljih igrača u istoriji, ali imaju i dobre strance", rekao je Prlainović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger