Headlines News :
Home » , » Odbojkašice protiv Italije za polufinale

Odbojkašice protiv Italije za polufinale

Written By maxtv on среда, 11. септембар 2013. | 11:03

Odbojkašice Srbije igraju u Cirihu četvrtfinalni meč na Evropskom prvenstvu. Protivnik izabranicama Zorana Terzića biće stari poznanik Italija, koju su Srpkinje nedavno pobedile u okviru Gran prija. Meč počinje u 20.30 časova.

Najbolje odbojkašice Srbije igraju u Cirihu četvrtfinale Evropskog prvenstva. Protivnik našeg tima biće uvek jaka selekcija Italija, a meč je na programu od 20.30 časova .

Selektor Srbije Zoran Terzić zna koliko težak posao očekuje njegove igračice, ali isto tako zna i put do trijumfa.

"Igrali smo protiv njih na Gran priju, videlo se da nismo nimalo lako dobili tu utakmicu u pet setova. Sigurno će i ovoga puta biti tako, imaćemo puno problema i moraćemo mnogo, mnogo truda da uložimo kako bismo dobili tu utakmicu. Verujem u ovu ekipu, imamo i snage i želje i mogućnosti da pobedimo Italiju u ovoj najvažnijoj utakmici na Evropskom prvenstvu", rekao je Terzić.

Ekipa Italije je, kako se to popularno kaže, spoj mladosti i iskustva.

"Bili su vrhunska ekipa i osvojili su dva prvenstva Evrope uzastopno (2007. i 2009. godine, prim. aut.), sa jednom zaista fenomenalnom generacijom. Sada većina tih igračica više ne igra, što je i normalno zbog godina. Imaju kombinovanu ekipu mlađih i starijih igračica koja dobro funkcioniše, a igra praktično na isti način kao do pre nekoliko godina", zaključio je Terzić.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger