Headlines News :
Home » , » Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom počela kvalifikacije

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom počela kvalifikacije

Written By maxtv on четвртак, 5. септембар 2013. | 22:34

Luka Milunobić, sa dva gola, doneo pobedu mladoj reprezentaciji Srbije nad Kiprom, u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2015. godine. Utešni pogodak za Kiprane postigao Kirajaku.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (do 21 godine) pobedom je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2015. godine, pošto je u Gornjem Milanovcu bila bolja od selekcije Kipra sa 2:1 (1:0).

Meč u Gornjem Milanovcu igran je pred praznim tribinama, pošto je Srbija kažnjena zbog incidenata u meču protiv Engleske u Kruševcu, a obe ekipe su utakmicu završile sa igračem manje.

Golove za Srbiju postigao je Luka Milunović u 41. i 47. minutu, dok je strelac za Kipar bio Andrea Kirajaku u 65. minutu.

Selekcija Srbije bila je bolja u prvom poluvremenu, ali nije bilo izrazitih prilika. Najbolju šansu u prvom poluvremu Kiprani su imali u 38. minutu kada je Talasitis pogodio prečku.

Samo tri minuta kasnije Srbija je povela golom Milunovića. Posle brze akcije, on je dobio loptu na ivici šesnaesterca odlakle je sjajnim udarcem zatresao mrežu gostiju.

Posle dva minuta igre u drugom poluvremenu Srbiji je bilo dovoljno da udvostruči prednost. Fudbaler Rada Uroš Đurđević je centrirao, a loptu je sa samo nekoliko metara u gol Kipra ponovo prosledio Milunović.

Kiprani su smanjili rezultat u 65. minutu. Posle slobodnog udarca s leve strane, najbolje se snašao Kirajaku, koji je glavom prosledio loptu u mrežu.

Minut kasnije Srbija je ostala s desetoricom igrača na terenu. Desni bek Srbije Marko Petković zaradio je, posle oštrog starta, direktan crveni karton. Međutim, do kraja meča i selekcija Kipra je oslabljena, pošto je Laifis zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Srbiji je ovo bio prvi meč u kvalifikacijama, dok je Kipar do sada zabeležio po jednu pobedu i poraz. U Grupi 9 su još Belgija, Italija i Severna Irska.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger