Headlines News :
Home » , » KK Partizan mt:s izašao iz blokade

KK Partizan mt:s izašao iz blokade

Written By maxtv on четвртак, 5. септембар 2013. | 15:41

Košarkaški klub Partizan mt:s konačno je izašao iz blokade, u kojoj je zbog neplaćanja poreza bio od polovine juna ove godine.

Uprava srpskog šampiona zahvalila se svima koji su pomogli da račun kluba bude odblokiran, pre svega institucijama države i predstavnicima vlade.

Poreskoj upravi su dostavljene sve potrebne garancije i potpisan je ugovor o reprogramu duga, pa je KK Partizan najavio da će platiti pun iznos glavnice i pristiglih kamata u sledeća 24 meseca.

"Partizanovcima koji su želeli da pomognu obratili smo se 25. juna i zamolili ih da sačekaju trenutak deblokade računa, kada će biti u prilici da u skladu sa svojim željama i mogućnostima doprinesu izlasku KK Partizan iz teške situcaije.

Račun kluba je ponovo u funkciji i otvoren je za donacije pojedinaca i svih koji na taj način žele da pomognu. Klub prijatelja KK Partizan postoji već izvesno vreme na stranicama naše internet prezentacije, priključite se timu koji tek počinje veliku borbu.

Potrebna nam je podrška za koševe i pobede, nove nade igre pod obručima, evroligaške spektakle i uvek očekivane trofeje.

I u nadasve zahtevnoj sezoni koja je pred nama, želimo da ostanemo na nivou kakav Partizan godinama ostvaruje i još jednom potvrdimo da smo evropska klasa", navodi se u saopštenju na sajtu KK Partizan mt:s.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger