Headlines News :
Home » , » Vuk Rašović: Svaka utakmica „crveno slovo“

Vuk Rašović: Svaka utakmica „crveno slovo“

Written By maxtv on недеља, 11. август 2013. | 21:02

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da su njegovi igrači svesni da nisu dobro odigrali protiv Novog Pazara u prvom kolu Superlige i moraju da shvate da je svaka utakmica u crno-belom dresu "crveno slovo".

"Svesni smo da nije dobro i da se uvukla neka nesigurnost... Strah u Partizanu ne sme da postoji, moraju da prihvate odgovornost. Moraju da traže loptu, a ne da se skrivaju od nje. Moraju da shvate da je svaka utakmica 'crveno slovo' i niko ne sme da se igra sa renomeom kluba", rekao je Rašović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana su juče na svom stadionu pobedili Novi Pazar sa 4:3 u prvom kolu Superlige Srbije. Uz niz sumnjivih sudijskih odluka, Novi Pazar je imao i problem što je u Beograd došao sa samo 11 fudbalera. Na konstataciju novinara da je sinoć izgledalo kao da igrači "buše" trenera, Rašović je rekao da ne veruje u to.
"Pričali smo pred utakmicu i tražio sam da odigraju kao svaku drugu, bez obzira na probleme Pazaraca, ali očigledno me nisu poslušali. Osvojili smo tri boda, a ostalo je dosta briga i problema koje treba da rešavamo... Imamo problem da igramo utakmice koje su unapred dobijene, ne znamo da se ponašamo kao favoriti", kazao je Rašović.

Rašović nije želeo da komentariše suđenje sa jučerašnje utakmice. "Sudija je procenio tako u tom trenutku. Ja nemam šta da komentarišem na tu temu", kazao je Rašović. On je ponovio da problem predstavljaju kasni dolasci igrača, kao i odlasci fudbalera koji su bili nosioci igre.

"Moramo da te probleme u odbrani rešimo do kraja ovog prelaznog roka. Imamo situaciju sa odlaskom Ivana Ivanova koji je dve godine nosio igru zadnje linije", rekao je trener Partizana.
"Takođe, imamo problem sa kasnim dolascima nekih igrača. Na jučerašnjoj utakmici ih je bilo dvojica, trojica koji su nam se kasno priključili i nisu bili na pripremama sa nama. Potrebno im je vreme. Ono su jedino što imamo, moramo da ih sačekamo", dodao je Rašović.

Beogradski mediji su sinoć objavili vest da će napadač Aleksandar Mitrović karijeru nastaviti u Anderlehtu. Danas niko u Partizanu nije potvrdio tu informaciju, a upitan kako igrati bez Mitrovića, Rašović je posle duže pauze i uz kiseo osmeh odgovorio:
"Videćemo šta ćemo. Imamo na toj poziciji (Nemanju) Kojića i (Marka) Šćepovića, koji takođe može da ode. Videćemo da li će ostati. Ako se ne desi nešto nepredviđeno, Šćepović će biti u konkurenciji za sledeću utakmicu", rekao je Rašović.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger