Headlines News :
Home » » Odbojkašice srbije poražene od Amerikanki

Odbojkašice srbije poražene od Amerikanki

Written By maxtv on недеља, 11. август 2013. | 23:22

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz u svetskom Gran priju, i to od jedne od najboljih selekcija sveta, ekipe Sjedinjenih Američkih Država. Koliko je meč bio uzbudljiv i neizvestan pokazuje i rezultat - 3:2.

U trećem kolu drugog vikenda svetskog Gran prija, ženska odbojkaške reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Beogradu od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 3:2 (21:14, 22:25, 25:17, 23:25, 15:12).
To je prvi poraz naših odbojkašica posle pet pobeda, koji nije previše umanjio šanse reprezentacije Srbije da se plasira na završni turnir.

Posle drugog vikenda, u vođstvu su Kina i Japan sa 17 bodova, Srbija ima 16, Italija 15, SAD 14 bodova...
Reprezentacija Srbije će trećeg, poslednjeg vikenda Gran prija igrati u Kini sa selekcijama Kine, Poljske i Argentine. Dve pobede sa 3:0 ili 3:1 gotovo sigurno bi nam bile dovoljne za jedno od prvih pet mesta i plasman na završni turnir, koji će biti održan u Japanu.

U duelu protiv SAD, srpske odbojkašice su večeras prikazale odličnu igru, ali nisu uspele da savladaju jednu od najboljih svetskih selekcija.
U petom setu ekipe su se nekoliko puta izmenjivale u vođstvu, ali su Amerikanke u finišu imale više koncentracije i stigle do pobede.
Odbojkašice Srbije su u odlučujućem setu napravile čak četiri servis greške, što je presudno uticalo na konačan ishod.

Srbija: Brakočević 22, Živković, Krsmanović 2, Malešević, Molnar 4, Mihajlović 20, Ognjenović 2, Nikolić, Bjelica, Ninković 5, Rašić 12, Ćebić. Greške protivnika 26 poena.
SAD: Glas 2, Tompson 1, Lajhtman 1, Gibermajer 9, Hildebrant 11, Banvart, Harmoto 15, Marfi 25, Hil 11, Paolini, Hud, Fušet 1. Greške protivnika 34 poena.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger