Headlines News :
Home » , » Vuk Rašović pred Tun: "Samo jedna pobeda će nam pomoći da krenemo sa dobrim partijama"

Vuk Rašović pred Tun: "Samo jedna pobeda će nam pomoći da krenemo sa dobrim partijama"

Written By maxtv on среда, 21. август 2013. | 13:52

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak prvi meč plej-of runde za Ligu Evrope protiv švajcarskog Tuna. Crno-beli znaju da je jedini put do uspeha postizanje golova, što do sada u Evropi na svom stadionu nisu uspeli da učine. Pobeda bi mnogo značila ekipi na rezultatskom i psihološkom planu i pomogla bi nam da izađemo iz kruga u kojem se trenutno nalazimo. Samo jedna pobeda će nam pomoći da krenemo sa dobrim partijama, rekao je Rašović.

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović najavio je totalnu ofanzivu protiv švajcarskog Tuna u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

"Očekujem sutra dobru utakmicu, pobeda bi mnogo značila ekipi na rezultatskom i psihološkom planu i pomogla bi nam da izađemo iz kruga u kojem se trenutno nalazimo. Samo jedna pobeda će nam pomoći da krenemo sa dobrim partijama", rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Partizan u prvih šest takmičarskih utakmica ove sezone ima samo jedan trijumf, i to vrlo sporan, protiv Novog Pazara na startu Superlige Srbije.

Rašović je istakao da je dobro analizirao igru švajcarske ekipe i naveo da ona sigurno neće biti lak rival.

"Radi se o iskusnom timu koji zna da igra na rezultat. Međutim, moramo da budemo svesni da imamo dve utakmice. želimo da pokažemo da smo bolji i da se plasiramo u Ligu Evrope. Imaju dobru transformaciju, dobre kontranapade i polukontranapade i moramo da zaustavimo njihove napadače", istakao je trener crno-belih.

Prema njegovim rečima Švajcarci na sličan način igraju i kod kuće i u gostima.

"Tačno je da mi nismo postigli gol u Humskoj ove sezone na evropskim utakmicama i zato ćemo se potruditi da napadnemo od početka. Verujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju", poručio je Rašović.

On je dodao da je Aleksandar Mitrović psihološki spreman za duel sa Tunom, iako je praktično već igrač Anderlehta.

U timu sigurno neće biti povređenog Nemanje Kojića, dok će odluku o nastupu Marka Šćepovića doneti naknadno, pošto je reprezentativac trenirao samo poslednja dva dana.

Takođe, u timu neće biti suspendovanih Vladimira Volkova i Nikole Gulana.

Najiskusniji odbrambeni igrač Partizana Milan Obradović rekao je da je vreme da crno-beli konačno zabeleže pobedu.

"Očekujem dobar meč i trijumf. Partizan uvek ide na pobedu, upoznali smo se sa Tunom, videli odakle nam preti najveća opasnost i verujem da možemo da zaustavimo njihove napadače", istakao je Obradović.

On je naveo da mu nije probleme što stalno menja saigrače u zadnjoj liniji.
"Situacija je takva kakva je, ne možemo da je promenimo, ali i ne želimo da tražimo alibi. Naravno da nije lako, ali ovo je šansa za neke igrače da pokažu da zaslužuju mesto u Partizanu", zaključio je Obradović.

Utakmica između Partizana i Tuna igra se sutra od 20.30 sati.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger