Headlines News :
Home » , » Bane Ivanović postigao gol i doneo pobedu Čelsiju

Bane Ivanović postigao gol i doneo pobedu Čelsiju

Written By maxtv on среда, 21. август 2013. | 22:31

Fudbaleri Čelsija savladali su Aston Vilu 2:1 (1:1), a tri boda u drugom kolu Premijer lige londonskom timu doneo je Branislav Ivanović.

Kapiten Srbije je glavom u 73. minutu postigao gol i doneo ekipi Žozea Murinja drugu pobedu u četiri dana.

Čelsi je poveo već u šestom minutu autogolom Antonija Lune, da bi u nadoknadi prvog dela Kristijan Benteke izjednačio.

Čelsi ima dve pobede u prva dva kola Premijer lige, Vila se iz turneje po Londonu vratila sa tri, jer je na premijeri iznenadila Arsenal 3:1.

Već u šestom minutu Čelsi je poveo protiv Vile. Nakon loše intervencije odbrane gostiju, Oskar je poslao sjajan pas u levu stranu do Azara, ovaj je ušao u kazneni prostor i gađao dalji ugao, De Guzman je odbranio, ali je odbijena lopta pogodila njegovog saigrača Antonija Lunu i završila u mreži.

Čelsi je kontrolisao igru u nastavku, ali nije ozbiljno pretio rivalu. Aston Vila se postepeno oslobađala pritiska i bila sve bliža golu Čeha.

U nadoknadi vremena gosti iz Birmingema neočekivano stižu do izjednačenja. Gabrijel Agbonalor je konačno uspeo da prevari Branislava Ivanovića i pobegne mu na levoj strani, odmah je loptu poslao u kazneni prostor gde ju je levom nogom umirio Kristijan Benteke, a onda sjajnim udarcem poslao uz stativu.

Belgijanac je ponovo pokazao zašto su ga Englezi prozvali Bentegol, potigao je već treći u novoj sezoni Premijer lige.

U drugom delu Čelsi je krenuo mnogo konkretnije, zapretio nekoliko puta, da bi tek u 75. minutu vratio prednost. Branislav Ivanović je u svom stilu glavom sa nekoliko metara zatresao mrežu, posle centaršuta Frenka Lamparda sa desne strane. Minut pre toga Bane je izbegao možda isključenje zbog oštrog starta.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger