Headlines News :
Home » , » Fudbaleri Tuna žele gol u mreži Parizana

Fudbaleri Tuna žele gol u mreži Parizana

Written By maxtv on среда, 21. август 2013. | 21:36

Fudbaleri Tuna stigli su u Beograd i odradili trening na stadionu u Humskoj, a trener švajcarskog tima Urs Fišer istakao je da je cilj njegove ekipe gol.

Partizan igra protiv Tuna u četvrtak od 20:30 časova na svom terenu, u prvom duelu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Crno-beli" su jak tim, i pored toga što u javnosti se priča drugačije, oni su favoriti. Ali sport je interesantan, ne mora uvek favorit ta poedi, mi ćemo pokušati da im zagorčamo život", rekao je Fišer.

Glavni cilj švajcarskog tima je da potigne gol u Beogradu.

"Očekujem tešku utakmicu, imamo manje evropskog iskustva od rivala. U Evropi smo već igrali na dobrom nivou ove godine i verujem da ćemo nastaviti. Cilj nam je da postigenmo gol i uvećamo šanse da se u revanšu plasiramo u Ligu Evrope".

Fišer nije mogao da se odluči ko je najopasniji igrač "crno-belih".

"U napadu su najbolji Mitrović, Grbić, mladi Ninković, posebno je zanimljiv iskusni Đemba Đemba koji igra u oba smera. Uprkos takvom kvalitetu rivala nećemo se predati u Beogradu", rekao je trener Tuna, dok je kapiten Denis Hedinger istakao da se ne plaši atmosfere u Humskoj.

"Nisam ranije igrao u Beogradu, ali sam uvek voleo da igram pred velikim brojem gledalaca. Ne postoji recept, ali pokušaćemo da ga što više ometamo i ne dozvolimo mu da dođe u poziciju da nas ugrozi", rekao je Hediger.

Iako je doputovao u Beograd i odradio trening sa ekipom, bivši igrač OFK Beograda Miloš Krstić neće biti u sastavu.

"Krstić neće igrati, dugo je bio povređen, tek je odradio jedan trening sa ekipom. Nismo hteli da mu onemogućimo dolazak u Srbiju i na stadion Partizana čiji je veliki navijač", otkrio je trener Švajcaraca.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger