Headlines News :
Home » , » Optužba za Skotija Pipena zbog nasilja

Optužba za Skotija Pipena zbog nasilja

Written By maxtv on петак, 12. јул 2013. | 12:53

Skoti Pipen, legendarni košarkaš Čikago Bulsa i "desna ruka" Majkla Džordana, pretukao je čoveka koji mu je prišao radi fotografisanja. Umesto slike za 12-godišnjeg dečaka, Kamran Šafigi je zaradio "brutalan i neopravdan fizički napad". Sada tuži proslavljenog košarkaša i traži četiri miliona dolara odštete.
Protiv drugog najboljeg košarkaša Čikago Bulsa u istoriji, Skotija Pipena, podneta je tužba da je pretukao čoveka koji mu je prošlog meseca u restoranu u Kaliforniji prišao radi fotografisanja.
NBA-2.jpg
Kamran Šafigi je u četvrtak na sudu u Los Anđelesu podneo tužbu u kojoj traži četiri miliona dolara i navodi da je prosto tražio od Pipena fotografiju za 12-godišnjeg sina svoje devojke.
Umesto slike, navodi se u tužbi, Šafigi je dobio "brutalan i neopravdan fizički napad" s pljuvanjem u lice, guranjem i udarcem koji ga je oborio na zemlju.
"Ni u jednom trenutku Šarifi nije provocirao ili uzvratio, pošto ga je onesvestio prvi udarac", dodaje se u tužbi.
Istražitelju su prošlog meseca naveli da je Pipen 23. juna večerao sa svojom porodicom u restoranu Nobu, vrlo popularnom među elitnom populacijom. Šafigi je slikao Pipena, prvo u restoranu, a potom i na parkingu. Nekoliko svedoka je za Pipena reklo da je bio intoksiniran.
NBA.jpg
Posle svađe je usledila i fizička konfrontacija, a Šafigi je završio u bolonici sa povredom glave.
Zvaničnici policije kažu da je Pipen dobrovoljno došao u stanicu na ispitivanje i da je sarađivao u istrazi. On nije priveden.
Pipen je trenutno specijalni savetnik predsednika Bulsa.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger