Headlines News :
Home » , » Omladinska fudbalska reprezentacija u polufinalu Evropskog prvenstva

Omladinska fudbalska reprezentacija u polufinalu Evropskog prvenstva

Written By maxtv on уторак, 23. јул 2013. | 20:10

Najbolji omladinci Srbije igraće u polufinalu prvenstva Erope! Izabranici Ljubinka Drulovića savladali su Gruziju golom Dejana Melega u 74. minutu. Srbija će u poslednjem kolu u petak igrati protiv "trikolora".
Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u polufinale prvenstva Evrope u Litvaniji pošto je danas u drugom kolu B grupe savladala selekciju Gruzije sa 1:0 (0:0).
Mitrovic2.jpg
Pobedonosni pogodak za veliki uspeh izabranika selektora Ljubinka Drulovića postigao je Dejan Meleg u 74. minutu.
Omladinci Srbije (igraći do 19 godina) prethodno su pobedili Tursku sa 2:1 i kolo pre kraja zauzimaju prvo mesto s maksimalnih šest bodova, a u poslednjoj utakmici igraju u petak od 15.30 sati protiv Francuske.
Srbija je na današnjem meču nastupila u sastavu Rajkovič, Golubović, Antić, Filipović, Veljković, Milinković-Savić, Pavlovski (od 62. Meleg), Luković, Maksimović, Đurđević (od 88. Ožegović), Mitrović.
Mladi fudbaleri Srbije i danas su odigrali veoma dobar meč protiv odlične Gruzije, koja je u prvom kolu igrala bez golova protiv Francuske. Bila je to, kao što se očekivalo, veoma tvrda, a na momente i gruba utakmica u kojoj su naši reprezentativci ispoštovali sve zamisli selektora Ljubinka Drulovića. Pobeda na startu nam je omogućila da ne rizikujemo previše i da strpljivo čekamo šansu u napadu.
Drulovic.jpg
Takva taktika u potpunosti je urodila plodom i selekcija Srbije je do pobede stigla 16 minuta pre kraja, kada je napadač Ajaksa Meleg iskoristio dobru asistenciju Aleksandra Mitrovića i postigao pogodak koji je naš tim odveo u polufinale.
U finišu je Gruzija krenula u napad sa sedam-osam igrača i dva minuta pre kraja imala  veliku priliku da izjednači, ali je Arabuli pogodio stativu.
Tabela: Srbija 6 bodova, Gruzija 1, Francuska (-1) 1, Turska 0.
U poslednjem, trečem kolu, u petak, sastaju se Francuska - Srbija (15.30 sati) i Turska - Gruzija (15.30).
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger