Headlines News :
Home » , » Marko Nikolić poziva na oprez

Marko Nikolić poziva na oprez

Written By maxtv on уторак, 23. јул 2013. | 15:56

Šef stručnog štaba novosađana, Marko Nikolić, rekao je pred revanš sa Hovedom da posao još uvek nije završen i da je neophodna maksimalna ozbiljnost u revanšu. Nikoliću smeta mišljenje da se Vojvodina već plasirals u sledeće kolo.
Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da, i pored dobrog rezultata iz prvog meča, njegovu ekipu u revanš utakmici protiv mađarskog Honveda očekuje težak zadatak.
Nikolic.jpg
"Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren nakon prve utakmice u Novom Sadu u smislu da svi očekuju nekakav lagan prolaz Vojvodine u naredno kolo. U klubu smo podigli mobilnost na maksimalni nivo", rekao je Nikolić za sajt kluba.
Fudbaleri Vojvodine su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope prošle nedelje na svom terenu pobedili Honved sa 2:0, a revanš utakmca se igra na stadionu Jožef Božik u četvrtak u 20:30.
"Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde i u Budimpešti i pokažu da ono što su pokazali na Karađorđu nije bio splet srećnih okolnosti, već jednog ozbiljnog rada i odnosa", naveo je Nikolić.
Nikolić je rekao da svi u klubu žele da navijačima omoguće da gledaju najmanje šest utakmica u Evropi.
"Samopouzdanja imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje šest utakmica u Evropi. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali smo zbog svih navedenih razloga optimisti", izjavio je trener Vojvodine.
On je dodao i da su svi igrači u kombinaciji za sastav osim Nastića koji je kažnjen utakmicom neigranja i Naemekea Ađurua kojem i pored urednog i na vreme podnetog zahteva, mađarske vlasti nisu odobrile vizu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger