Headlines News :
Home » , » Endi Mari: Ne treba otpisivati Rafu i Rodžera

Endi Mari: Ne treba otpisivati Rafu i Rodžera

Written By maxtv on недеља, 14. јул 2013. | 13:02

Endi Mari odlučno odbija da iz kruga favorita za osvajanje najvećih turnira u budućnosti izbaci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, iako su to mnogi već učinili. Rafa se vratio posle povrede i igrao je devet finala u nizu. Ima 27 godina i biće u vrhu još dugo. Mislim da će Rodžer i dalje biti prisutan u završnicama Gren slem turnira, ali možda ne tako konstantno kao u prošlosti, rekao je Mari.
Postoji mišljenje u teniskim krugovima, koje kao da svakim danom dobija sve više poklonika, da će u sezonama pred nama dvojica tenisera među sobom podelti sve relevantnije trofeje. Naravno, reč je o Novaku Đokoviću i Endiu Mariju. Sam Škot, međutim, smatra da je takvo viđenje pogrešno. 
andy-2.jpg
Osvajač Vimbldona, Ju Es opena i Olimpijskih igara smatra da javnost ni u kom slučaju ne bi smela da otpiše Rafaela Nadala i Rodžera Federera.
"Rafa se vratio posle povrede i igrao je devet finala u nizu. Osvojio je Rolan Garos i nije bio maksimalno spreman za Vimbldon. Ima 27 godina i biće u vrhu još dugo, pod uslovom da ostane zdrav. Ima sjajan skor sa svim konkurentima iz vrha", istakao je Mari.
Sličan stav Škot ima i kada je legendarni Švajcarac u pitanju.
"Mislim da će Rodžer i dalje biti prisutan u završnicama Gren slem turnira, ali možda ne tako konstantno kao u prošlosti, nemoguće je održati takav tempo. Činio je to deset godina, što je neverovatno".
andy.jpg
Nakon osvajanja Vimbldona, svog drugog turnira iz velike četvorke, Mari ne planira da se zaustavi. Njegovi ciljevi i ambicije nose ga dalje.
"Samo želim da pokušam da osvojim i sledeći Gren slem turnir. Nadam se da će tako biti do kraja moje karijere. Ne vidim svrhu određivanja konkretnog broja titula koje bih želeo. Za svaki ću se pripremati kao da mi je poslednji. Takmičim se sa nekima od najboljih tenisera u istoriji i srećan sam što sam osvojio neke od najvećih turnira", zaključio je Endi Mari.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger