Headlines News :
Home » , » Zvezda se bori za srpsku košarku

Zvezda se bori za srpsku košarku

Written By maxtv on недеља, 26. мај 2013. | 17:12

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, u svom "poslednjem odgovoru na prozivke", izjavio da će se crveno-beli uvek zalagati da se popravi stanje u srpskoj košarci u sportu uopšte. Zvezda će, međutim, i dalje insistirati da nadležni objave koliko je novca KK Partizan dobio od države i javnih preduzeća u poslednjih desetak godina.
Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša čović rekao je da se taj klub trudi da popravi stanje u košarci i u domaćem sportu uopšte.
CZ.jpg
Čović se oglasio saopštenjem zbog, kako je naveo, izjave trenera Partizana Duška Vujoševića.
Trener crno-belih je istakao da je komesar takmičenja Superlige Srbije Predrag Bojić smenjen "kupljenim glasom glasačke mašine" i da je Partizan bio protiv jer za smenjivanje nema pravnog razloga.
Bojić je smenjen u petak, na sednici predsedništva klubova na predlog Crvene zvezde, a Partizan je i tada bio protiv.
Čović je rekao da njegov klub neće reagovati na "prozivke" i ponovo je pozvao nadležne da objave koliko je novca dobio Partizan od države i javnih preduzeća.
"Na neke buduće indirektne i direktne prozivke dotičnih nećemo odgovarati, već ćemo se samo truditi da popravimo stanje u košarci i našem sportu. Ali, ono na čemu će Zvezda i dalje insistirati jeste da se konačno objavi koliko je novca od države i javnih preduzeća dobio Partizan u poslednjih desetak godina, jer to poreski obveznici ove zemlje treba da znaju", naveo je Čović.
"Prepoznali smo taj ustaljeni stil po kome funkcionišu pojedinci iz Partizana na konferencijama za medije sa naručenim pitanjima... Ali, Crvena zvezda se u to neće upuštati", dodaje se.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger