Headlines News :
Home » , » Milos Krasic: Želim nazad u reprezentaciju

Milos Krasic: Želim nazad u reprezentaciju

Written By maxtv on недеља, 26. мај 2013. | 17:17

Miloš Krasić je spreman da pehove iz prethodnih sezona ostavi iza sebe, da se ustali u klubu, bilo u Fenerbahčeu, bilo negde drugde, i da ponovo dobrim igrama zasluži dres reprezentacije Srbije.
Miloš Krasić je fudbaler koji je, na neki način, nestao sa fudbalske mape. Bivši reprezentativac plaća ceh sezonama u Juventusu i Fenerbahčeu u kojima je - što odlukama trenera, što zbog povreda - najveći deo vremena provodio van terena, čak i van klupe.
MK.jpg
Sada se nada novom početku. U intervjuu Tanjugu, u rodnoj Kosovskoj Mitrovici gde se nalazi na odmoru, istakao je kako planira da počne pripreme sa Fenerbahčeom, ali da će u zavisnosti od ponuda odlučiti gde će nastaviti karijeru. Nada se povratku u neekadašnju formu, samim tim i u nacionalni tim.
"Imam ugovor sa Fenerbahčeom još tri godine, tako da ćemo videti kakva će biti situacija, ali je sigurno da ću se vratiti u Istanbul na početak priprema", rekao je Krasić.
Krasić svake godine posećuje Kosovsku Mitrovicu, gde mu žive roditelji, rodbina i prijatelji.
"I kada nisam u Kosovskoj Mitrovici, pitam kakva je situacija, tako da sam jako srećan što sam ovde i svaku priliku koristim da budem sa prijateljima i svojom porodicom", istakao je Krasić.
Reprezentacija je uvek njegova velika želja.
"Pre svega moram da sredim neki svoj status u klubu, da krenem da igram i imam neki kontinuitet utakmica i tek tada mogu da razmišljam o povratku u reprezentaciju Srbije. Sigurno da u reprezentaciji uvek treba da budu spremni igrači koji su u dobroj formi i koji mogu da pruže svoj maksimum", naveo je Krasić.
Krasić ne veruje u prolazak Srbije na Svetsko prvenstvo u Brazilu i svestan je da navijači i šira javnost nisu zadovoljni igrom „orlova".
"Mislim da je usledila jedna velika promena, mnogo je mladih igrača, oni su veoma talentovani i samo im je potrebno malo vremena. Dolazak selektora Siniše Mihajlovića je dobar potez FSS i sigurno će u budućnosti biti sve kako treba", zaključio je Krasić.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger