Headlines News :
Home » , » Viktor siguran na startu

Viktor siguran na startu

Written By maxtv on недеља, 26. мај 2013. | 21:01

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Amerikanca Džejmsa Blejka sa 3:0 u setovima (6:4, 6:2, 6:2). Meč je trajao jedan sat i 30 minuta. Troicki će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela između Argentinca Huana Monaka i Danijela Himana-Travera iz Španije.
Troicki je odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u poslednje vreme, imao je 33 vinera i samo 12 neiznuđenih grešaka, odlično je servirao i nije dao nikakvu šansu veteranu iz SAD. U drugoj rundi Troicki će igrati sa boljim iz duela Monako - Himeno-Traver.
Viktor1.jpg
Troicki je odigrao izvanredan meč i za samo sat i po uspeo je da pobedi Blejka, koji je bio potpuno nemoćan i ni u jednom trenutku nije uspostavo ravnotežu na terenu.
Amerikanac je, istina, prva dva seta počinjao brejkovima, ali prednost nije uspevao da zadrži. U prvom setu Troicki je brejk vratio u šestom gemu, a u drugom je posle gubitka svog prvog servis gema, dobio četiri naredna.
U trećem gemu Amerikanac se predao i u četiri gema na servis Troickog osvojio je samo tri poena, dok je srpski teniser u tom delu igre iskoristio obe brejk prilike koje je imao i lako priveo meč kraju.
Sutra na teren izlaze dve naše predstavnice. Bojana Jovanoviski igra protiv Čehinje Barbore Zahlavove Stricove, ovaj meč je drugi na terenu broj 5 i počeće oko 13.00 časova. Na istom terenu posle ovog meča igra Vesna Dolonc protiv Kineskinje Ži Ženg. Novak Đoković, Janko Tipsarević i Jelena Janković svoje mečeve prvog kola igraće u utorak.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger