Headlines News :
Home » , » Bojana zaustavljena u Parizu

Bojana zaustavljena u Parizu

Written By maxtv on петак, 31. мај 2013. | 21:10

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je sa 2:0 poražena od Svetlane Kuznjecove. Velika borba dve teniserke pripala iskusnijoj Ruskinji.
Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u osminu finala gren slem turnira na Rolan Garosu pošto je večeras u šesnaestini finala izgubila od Ruskinje Svetlane Kuznjecove sa 2:0 u setovima - 6:4, 7:6 (7:2).
Bojana.jpg
Jovanovski je pružila snažan otpor iskusnoj protivnici, ali nije ponovila igru iz prethodnog meča, kada je srušila Dankinju Karolinu Voznjacki. Borila se u nastojanju da napravi podvig i probije se među 16 najboljih na Rolan Garosu, međutim, nije bila skoncentrisana u odlučujućim trenucima meča.
Jovanovski je odlično igrala u završnici drugog seta, kada je izjednačila na 5:5, potom brejkom na 6:6, ali joj je u taj-brejku ponestalo snage za preokret.
Kuznjecova, trenutno 39. teniserka sveta, umela je da kazni greške srpske teniserke i zasluženo trijumfuje u prvom međusobnom susretu.
Ruskinja u borbi za četvrtfinale igra protiv Nemice Angelike Kerber, koja je pobedila Amerikanku Varvaru Lepčenko sa 6:4, 6:7 (2:7), 6:4.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger