Headlines News :
Home » , » Crno-beli žale zbog poraza

Crno-beli žale zbog poraza

Written By maxtv on петак, 31. мај 2013. | 20:31

Vaterpolisti Partizana bili su blizu pobede nad dubrovačkim Jugom. Vladimir Vujasinović žali za propuštenom prilikom, ali je ponosan na svoje igrače. Borba za treće mesto izuzetno bitna.
Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da ne može da bude nezadovoljan porazom od jednog gola protiv favorita Juga, ali da nikada nije lako kada se ispadne u polufinalu.
Partizan-Jug.jpg
"Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali teško je bilo šta pričati sada. Izgubili smo i ostali bez finala. Možda smo mogli bolje, ali smo igrali sa Jugom muški od početka do kraja. Jedan gol razlike protiv Juga nije toliko loše, ali ispadanje u polufinalu nikada nije lepo", rekao je Vujasinović za RTS.
U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Barseloneta, a poraženi će igrati protiv crno-belih u meču za treće mesto.
"Ta utakmica treba da nam predstavlja nešto veoma bitno. Nadam se da ćemo uspeti da se skupimo do sutra, odigramo još jednu lepu utakmicu i da ta bronzana medalja bude nagrada za uloženi trud u Ligi šampiona", rekao je Vujasinović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger